Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 14.4


Pete L
 Share

Recommended Posts

14,5 km PK-VK kiihtyvänä (40 min 6:50 min/km, avg. 133 + 40 min 6:20 min/km, avg. 148 + 10 min 5:55 min/km avg. 156)

Plaah. Piti mennä vielä 30 minuuttia pidemmälle, mutta alkaa tuo asfaltti olemaan sen tason myrkkyä jaloille, että ei tällä kertaa. Reisi alkoi puutumaan siihen malliin, että koin fiksuksi lopettaa ettei tarvitse nilkuttaen kotiovelle raahautua. Jännä ongelma tuo. Jotenkin se tuohon kovaan, jompaan kumpaan suuntaan kallistuvaan alustaan liittyy, koska ne pätkät mitkä pääsi soralle tms. hieman epätasaiselle alustalle, tai vaihtoehtoisesti täysin tasaiselle asfaltille, meni huomattavasti paremmin.

Ihan kiva treeni oli kuitenkin tuosta huolimatta.

Saisi nyt pikkuhiljaa ne lumet lähteä tuolta metsistä ja laduiltakin. Taitanen ensiviikon lenkeistä osan tehdä Liikuntamyllyssä, kun on kerran kortissakin vielä kertoja jäljellä.

Link to comment
Share on other sites

Piti tehdä pieni ja kevyt ap-lenkki, mutta herraseurassa lenkistä tuli ihan muuta kuin pieni. Alkumatkasta herrat kirmasivat hirveetä vautia ja mä puuskutin perässä. Mietin jo, että jättäydyn kokonaan omalle lenkuralle. Mutta paluumatkasta vauhti hidastui huomattavasti ja päästiin meikäläisen PK-vauhteihin. Mukava hapekas juoksusää.

Siis hidastuva 17.9 km @6:17.

Link to comment
Share on other sites

Ap 5km lämmittelyt ja sitten 12x400m/45sek pal. märällä hiekkatiellä tihkusateessa, avg 77.15sek. (78.9-73.5sek) eli @ 3.12/km eli jotain vitosen tavoitevauhtia. + 4,5km loppukuviot. Syke nousi max 188, MHR on 197. Oli juuri niin hankalaa kuin odotin, ei saa enempää irti vielä ilman että menee tosi raastoksi ja siksipä en kummempaa yrittänytkään.

Ip kuntopyörää 30min.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Juoksutasonmittausta sairastumisen takia pilalle menneen hiihtotalven jälkeen: 6,6km/32min sis 3km/10.55 maantien laitaa pitkin (aika tasainen maasto, mutta lievää ylämäkeä vähän enemmän kuin alamäkeä) . Viime talven jälkeen sama 3km meni 11.20, joten lähtötaso juoksukauteen on parempi kuin viime vuonna, mutta huonohan se silti on. Johtopäätöksenä voisi sanoa, että hengitys toimii hyvin, mutta jalat ei. Eikähön jalatkin ala toimimaan, kun saan vähän juoksukilsoja alle.

Link to comment
Share on other sites

Kelistä 9.5 arvosanaksi. Puolikkaan vei kovahko tuuli, muuten nappikeli. Vettä sato ja +3.5. Ei pölyt ahistanu ;)

Tänään vuorossa viimonen kovempi ennen tuusulaa. 21.1km@4:55 jossa 18.1km@4:51, ave 153 (78% karvonen) max 163. Rento fiilis KOKO matkan ajan. Tähän on hieno päättää 4 viikon kovempi sessio ja nyt kevennellään 2 viikkoa.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy