Jump to content
Juoksufoorumi.fi

14. tai 15. huhtikuuta hyviä kisoja missään?


Recommended Posts

Olisiko hyviä ehdotuksia missä päin voisi mieluiten huomenna tai viimeistään sunnuntaina kilpailla? Matka saisi olla 5-10km. Selailin kilpailukalenteri.fi niin en löytänyt oikein mitään kiinnostavaa. Viikon päästä puolimaraton lappu rinnassa Kuopiossa niin sitä ennen olisi hyvä tehdä joku lyhyempi virittely. Parhaat reitit löytyisi varmasti ihan omasta harjoituksesta mutta kun omin päin ei oikein tehoa tuppaa itsestään saamaan irti.

Mieluiten juoksisin Karhu-viestissä huomenna, mutta kun se nyt on poissuljettu, täältä matkaa yli 400km eikä ole joukkuettakaan. Eikä Rotterdamin maratonillekaan ehdi enää ilmoittautua :D

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa katsoa Juoksija-lehden tapahtumakalenteria. Lauantaille on Karhu-viestin lisäksi tarjolla kaksi juoksutapahtumaa, Leppävirralla ja Salossa. Sunnuntaille löytyy juoksutapahtumia seitsemältä paikkakunnalta, joista jonkin luulisi olla sopivan lähellä asuinpaikkaasi, mikä se sitten lieneekään. Itse aion kisailla sunnuntaina Loviisassa, jossa on tarjolla matkat 14,5 km ja 7 km.

Link to comment
Share on other sites

Ok. Kiitoksia. Leppävirran pesäpallokentänympärijuoksu meni jo, se on reittinsä puolesta mielestäni enempi lapsille ja nuorille suunnattu tapahtuma. Sinänsä ihan kiva oli 2010 keväällä käydä siellä juoksentelemassa ja tämäkin tapahtuma itse läsnä ollen toteamassa. Sain vielä hyvät hiihtohanskat palkinnoksi, ovat lämmittäneet useilla talvisilla lenkeillä :) Mutta huomista voisi tietysti vielä harkita. Onhan noita tosiaan 150km säteellä Mikkelistä muutama ja osa jopa vanhoja legendaarisia (Vuoksen lenkki Imatralla) mutta katsoo nyt kun tänään oli puolikasta ajatellen se päivä. Huomenna voisi olla pikemminkin pitkän lenkin paikka, tulipa tänään kovaa juostua tai ei. Varmaan sinne Loviisaan tulisin itsekin, mutta on hieman etäällä.

Tässä yhteydessä voisi mainostaa että huomenna juostaan Juvalla (40km Mikkelistä Savonlinnaan) metal-sport juoksu. Startti klo 12.00 ja matkavaihtoehdot 6.9km (kilpasarja) ja 5km (kuntosarja). Se ei löydy mistään yleisesti käytössä olevista kalentereista mutta kun kirjoittaa googleen etelä-savon yleisurheilu ja kyseisen järjestön sivulta kilpailukalenterin etsii, niin saa kisasta vähän tarkempaa tietoa. Järjestetään nyt toisen kerran, viime keväänä se oli myös paikallinen pm-maantiekisa, nyt ei. Itse en ole menossa, mutta voin reitin puoleen Juvaa suositella (nopea) ja olisihan se järjestäjien kannalta mukava että siellä edes vähän porukkaa olisi. Yksi juniori on ainakin Mikkelistä menossa ja oletettavasti kourallinen juvalaisia lasten- ja kuntosarjoissa. Kisakeskus on Juvan metal sportin piha, löytyy pääkadun tuntumasta yhden korttelin takaa ja varmaankin sinne opasteetkin kisapäivänä on.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy