Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 12.4.


EeroK
 Share

Recommended Posts

Onneksi tulee autossa pidettyä "hätävara kassia" juuri tälläsiä päiviä varten :) Tuli illalle menoja, joten hieman pidennetty ruokatunti jumppa.

vl-5*1km/1km@4:42 + verrat yht 14km@5:09. reippaammat kilsat 4:30 ja rennot 4:57, paitti viimenen jonka tein 4:38. Ei oikein hyvä fiilis, mutta saimpa tehtyä. Nämä "äkkilähtö" treenit ei oikein hyviä ole kun pelkkä aamupala alla, joka syöty aamu 6. No tulipahan nyt tehtyä :)

Link to comment
Share on other sites

Työmatkapyöräilyä ja arvontaa uskaltaisiko lähteä lenkille.

lämpö heittelee 0,5-1 asteen välillä. Aika paska olo kyllä, ettei varmaan kannattais (10 päivää maraan).

Vituttaa vaan (tämäkin) työpäivä niin paljon että meinaa suonet räjähtää päästä. Mieli tekis vähän päästä nollaa ajatuksia.

Taitaa muuten olla jo neljäs flunssa tälle vuodelle ja muitakin ongelmia ollut terveyden kanssa. Jotain pitäis varmaan tehdä...

Link to comment
Share on other sites

Alkuun 7,5 km kävelyä kohtuu reippaasti. Sen lisäksi vielä PK 6,6 km, 0:38. En tällä kertaa osannut hidastaa aivan palauttelu-nopeuksille mutta ihan kevyeltä vielä tuntui.

Kyllä sattui eilinen vauhtihurjastelu sopivaan aikaan: tänään onkin jo niin kuraista ja loskaista, että vauhdikkaampi meno voisi olla aika turhauttavaa räpistelyä.

Link to comment
Share on other sites

TV Reipas 40 + verrat. Kiireinen lomaviikko kun vasta tänään ensimmäinen tehollinen lenkki... Mutta tuntui kyllä sitäkin paremmalta. Ensimmäinen kierros tyttären kirittäessä pyörällä, toinen kierros yksinään (kun isi meni mäissä liian lujaa.. (Kuullostipa hyvältä:)). TV Reipas on oikeastaan nykyään mun lempilenkki!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy