Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rotterdam 15.4.2012


Recommended Posts

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eli Rotterdamin marahan on nyt 15.4 sunnuntaina ja sinne olen siis menossa. Ajattelin kysellä Rotterdamin juosseilta kokemuksia reitistä, järjestelyistä, yms. Mikä toimii, mikä ei, mihin kannattaa varautua etukäteen? Aikatavoitteeksi olen asettanut 3:30 h...

Pari vuotta sitten juoksin. Hyvä kisa se on, nopea reitti. Ehkä vähän tuulialtis, joten ota pokkana peesit aina kun tarvii.

Mene ajoissa pelipaikalle, jengiä on jonnin verran. Mä en oikein niitä opaskylttejä lähtökarsinoihin nähnyt kunnolla ja meinas tulla pieni paniikki.

Jos on kolea ilma, niin ota joku jätesäkki päälles tjmv riepu, jonka voit heittää lähdössä pois.

Hyvä kisa, tsemppiä!

Link to comment
Share on other sites

Mikäli tapahtuman ketju ei ole kalenterista riippuvainen, saa juoksija kaiken olemassa olevan tiedon käytettäväkseen. Foorumi toimii silloin ikäänkuin arkistona. Mikäli ketjut avataan aina uudestaan, niin juoksijoista pyritään tekemään papukaijoja.

Jos ketjun aihe ei kiinnosta niin miksi turhaa vastailla? Taidat olla joku palstapoliisi? :grin: Ja eipä kyseisestä juoksusta paljoa dataa täällä ollut, aika yleistä juttua...Pasi_P:lle kiitokset asiallisesta vastauksesta, arvelinkin että tuuli saattaa olla ongelma, nyt näyttää ennuste 10 astetta lämpöä ja about 6-7 m/s tuulta. Mutta eiköhän sieltä peesiä löydy. Onko siellä minkä verran auketa reittiä missä tuuli tuntuu erityisen pahalta? Erasmus silta varmaan on yksi, oisko muita?

Link to comment
Share on other sites

Jaa taisin katsoa tuota pitkään kuvattua 'kakkosryhmää' nyt kärjen osalta 12.2km on menty ihan oikeaa me-tahtia eli vähän alle 2.03 rytmillä. Toivottavasti kukaan ei vielä luovuttanut :) Aika monta eurooppalaista taitaa olla siinä 2-ryhmässä lähtenyt 2.08 tahtiin kahden afrikkalaisen pacemakerin kanssa. Kärkijoukossakin on yksi vaaleampi mies me-rytmissä, onkohan joku marokkolainen kyseessä?

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy