Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Dharma Run 15.4.2012


Recommended Posts

Kevään 2012 ensimmäinen Dharma Run starttaa sunnuntaina 15.4. klo 17 Espoon Leppävaaran Sellon kirjaston pääovien edestä.

Dharma Run on juoksemista hyvien ja tärkeiden asioiden puolesta. Voit itse päättää mitä ne ovat sinulle. Voit esimerkiksi juosta rauhan, tasa-arvon, suvaitsevaisuuden, kaikkien elävien olentojen hyvinvoinnin, luonnon ja ympäristön suojelun, kiireettömyyden ja yksinkertaisuuden arvostamisen tai vaikkapa kotimaisten luomutuotteiden puolesta.

Juostava matka on 10-12 kilometriä, ja matka taitetaan noin 6:20/km tahdilla eli emme paina liian kovaa. Reitti juostaan pääosin metsäpoluilla, ja mukaan mahtuu muutama pieni mäki ja kallioista seutua. Reitti on märkä, luminen, mutainen ja kurainen eli juuri sellainen, josta pieni seikkailija diggaa! Tästä syystä myös vauhti pidetään mukavana. Ajan perässä juoksijat ja aikaa kellottavat, tämä juoksu ei ole teille. Dharma Run on juoksijoille, jotka haluavat vain juosta.

Varaudu kenkien kastumiseen ja likaantumiseen. Jos 15.4. on vielä paljon lunta, polut voivat olla aika epätasaisia ja kiikkeriä ja siten riski kaatua tai loukkaantua on aina olemassa. Kuvia reitin varrelta löydät täältä (kuvat otettu 7.4.2012): http://www.kajozendo.org/2012/04/dharma-run-15-4-2012/

Mitään ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Riittää, kun vain tulet ajoissa paikalle.

Tervetuloa mukaan hauskanpitoon ja seikkailuun!

Parhain terveisin,

Markus “Uku” Laitinen

markus.laitinen@kajozendo.org

+3581470110

http://www.kajozendo.org/aikataulut/dharma-run/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy