Jump to content
Juoksufoorumi.fi

7.4. lankalauantai


U.N.O.
 Share

Recommended Posts

13,85 km kiihtyvä PK-VK (30 min ~7:20 min/km, avg. 130 + 30 min ~maratonvauhtista 6:25 min/km, avg. 147 + 30 min yli maratonvauhdin ~5:55 min/km, avg. 158)

Aivan mahtava treeni! Varsinkin kun alla minun kuntopohjalle varsin raskas määräviikko. Syke ei meinannut nousta millään, jalat väsyneet, mutta silti vaan jaksoi painaa, vaikka aina kotioven ohi juostessa kovasti houkuttelikin keksiä joku tekosyy lopettaa. Ja tämä oli koko treenin pointtikin: väsyneenä vauhdin pitämiseen totuttelu.

Link to comment
Share on other sites

Kuukauden pitkänä pitkiksenä Paloheinämaraton 42,2km@5:30

Ensimmäinen ja viimeinen mara jonka juoksen painavilla suunnistusnastareilla. Varpaita särki puolikkaan täytyttyä ja kolmenkympin jälkeen pohkeet olivat saattohoitoa vailla. Viimeinen kymppi meni pohkeita säästellen reisijuoksua 6min kilometrivauhtia.

Link to comment
Share on other sites

Aamusta vesijuoksua 40min. Saatto tehhä hyvääki.

Vähän käy kateeksi. Ei vesijuoksu, vaan ajatus altaista ja saunomisesta. Olisi pitänyt lähteä itsekin päivällä kts onko joku uimahalli auki näin pääsiäisenä. Viimeinen uintikerta taitaa itsellä olla 10.9, jolloin oli viimeinen päivä, jolloin uimastadikka oli auki.

Link to comment
Share on other sites

Lähdin hakemaan kevyttä, "käsijarru-päällä"-vauhtia jotta huomiselle olisi varmasti paukkuja jäljellä: 9,7 km, 1:00. Odotin hitaampaa, joten epäonnistuiko harjoitus vai menikö yli odotusten? :tongue: Melkein jatkoin mutta hölmönä uskon, että huomenna on vielä parempi keli: kiva aurinko mutta kalsea, ei kuitenkaan sietämätön tuuli.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy