Jump to content
Juoksufoorumi.fi

06.04. Pitkäperjantai


Jamo57
 Share

Recommended Posts

Hidas n. 19km, satoi koko matkan räntää, paitsi Kuusisaaressa rakeita. Pirunmoinen tuulikin, joten kädet sen verran kohmeessa, että tämän viestin kirjoittaminen hankalaa.

Valituksen aiheita:

- Garmin: jumakauta sitä vehjettä. Se ei ikinä löydä satelliitteja Arenan jälkeen, vaan joudun seisomaan 5min keskellä katua odotellen. Nyt satoi niin paljon, etten malttanut odottaa tarpeeksi kauan, vaan lähdin kesken liikkeelle ja satelliitit löytyivät vasta arviolta ½km juoksun jälkeen. Aina sama pulaaminen sen paskan kanssa

- polvikipu: en tiedä onko tuo asfaltti nyt syynä. Arenan pinta ei ole ehkä valmentanut silti noin kovaan alustaan tai sitten johtuu siitä, että mulla on muutamat peruslenkkarit 700-800km juostu. Haluan kuitenkin saada osan kengistä nyt 1000km kerhoon ja pois käytöstä. En ole aiheesta päässyt nimittäin kirjoittamaan blogiin 1½vuoteen. Toisekseen nyt on niin kuraista, että hirvittäisi ajatus mahdollisesta liasta vähemmän juostuissa kengistä. Vihaan ajatusta lenkkareiden likaantumisesta muutenkin, mutta elinkaaren lopussa sen voi helpommin hyväksyä.

Link to comment
Share on other sites

Viikon flunssailun jälkeen hieman jalkojen ja keuhkojen availua reippaan muodossa:

8 km @ 5:00/km, eli tavovauhtista. Keuhkoissa tuntui mäissä, joten jotain räkää sinnekkin jäänyt. Toivottavasti ei häiritse viikon päästä enää liikaa.

Nyt lammas jo sulamassa mahassa juuresten, pyreen ja viinin kanssa ja prinsessakakku odottaa. Ei tullut liian kuivaa, vaikka oli vahingossa 125:n sijaan ekat kolme varttia 175:ssa. Kolme päivää marinadissa antoi kyllä paistille hyvät maut.

Link to comment
Share on other sites

PK 30,2 km @ 5:26/km, ave 150. En valitettavasti päässyt aamulla turkulaisten ultranaisten kanssa pitkikselle, kun oli annettu niin pitkä tehtävälista aamuksi. Onneksi räntäsade loppui ja karkasin lenkille. Tuulinen, mutta mukava keli. Eilinen palauttava toimi: eipä ole vielä koskaan ollut näin iisi 30 km lenkki. Juoksin sen osittain kiihtyvänä (5:42-5:05/km). Nyt saunaan ja Karhu!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy