Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 1.4.


koskejo
 Share

Recommended Posts

Ilman pilailua 17,5km aamupv-sessio sis. 8x1km MK 3.47-3.29 osin mäkinen reitti tosin vauhdikkain pientä myötämäkeä alussa/250m 90sek. Tyydyttävästi meni heikoista ajoista huolimatta, tunne oli että helppoa oli. Pumppu ja jalat oli virkeänä päivää vaille 2 viikon palauttelun jälkeen.

EDIT. suunniteltu kevätmaraton jää ohjelmasta juuri tuon pitkän palauttelun vaatineen (pientä päkiäkipua edellisen pitkän asfalttilenkin jälkeen) tauon johdosta, kun nuo pitkät lenkit on jääneet auttamattoman vähiin. Jo ennen tuota palauttelujaksoa jouduin passailemaan pitkisten kanssa. Ei harmita sillä lyhyen matkankaan kunto ei jokatapauksessa olisi ehtinyt kondikseen.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Testilenkki Krakovan maratonia varten (3 viikon päästä) 21.1km 1.22.40. Perjantain ryypiskelyn, ja eilisen roskaruokatankkauksen ansiota? Epäilen. juoksu tuntui muuten todella helpolta, paitsi takareidet olivat yllättävän jumissa. Toivottavasti johtui edellispäivien valmisteluista, eikä tottumattomuudesta juoksuun hiihtokauden jälkeen. Lupauksia herättävä lenkki joka tapauksessa Puolaa silmällä pitäen. Puolassa tuopit jää kyllä juoksun jälkeen nautittavaksi. Loppupäivän voisi nauttia pyöräklassikosta, vaikka tekis mieli mennä vetää kevyt hiihto.

Link to comment
Share on other sites

Merkataan nyt vaikka palauttava 10km@6:00. Paikkana jäähallien kuntosalin matto t-90. Joka saatana tilttas tunnin kohilla. Tarkotus oli 2h täyteen joka pelien välissä aikaa. Joku puhelinkoppi tuli ynkyttää että hajotin niiden maton, kysyin että mitä varten se täällä on jos ei homostelua kestä? Vitutti sen verran, no onneksi tajusin sitten häippästä....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy