Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Mikkeli maraton ja puolikas 7.7.2012


Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kotikisassa mukana, ilman muuta -ja koko rahan edestä oli helle tai ei. Kaksi puolikasta olen juossut kotikaupungissa v. 2005 ja 2006. Neljä kokonaista takana Mikkelistä v. 2007, 2009, 2010 ja 2011. Vuonna 2008 tuli keskeytys kokonaiselta. Kuuma on ollu joka vuosi, viime vuoden keli oli pahin kaikista. Lämpötila oli tosiaan kuumimillaan varjossa tuon +33.

Link to comment
Share on other sites

Kympille tulossa, ensimmäinen kisa ja toisessa kotikaupungissa, sieltä hyvä alottaa. Täältä luettujen kertomusten perusteella vähän hirvittää tuo sää, ei siis auta kuin opetella juoksemaan helteessäkin varmuuden vuoksi! Aikaahan tässä olis treenata vaikka puolikkaallekin, mutta lähdetään nyt siitä helpommasta liikkeelle. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jokohan Mikkelissä on baanalla näkynyt treenaajia? Täytynee tulla piipahtamaan viikon tai kahden sisällä haistelemassa ilmanalaa ja Saimaan aaltoja...onkohan jäät jo Saimaalta sulaneet? Tällä hetkellä kisakunto on kohenemassa hissun kissun ja Tuusulassa kulki kymppi jo harjoitteluun nähden melko hyvin. Ja tietysti iski toiseen jalkaan pientä penikkatautia keveämmistä tossuista ja kovemmasta vauhdista johtuen joten viikko tuli passailtua lenkillä käyntiä.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy