Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 28.3.


Pete_P
 Share

Recommended Posts

7 km PK 7:05 min/km, avg. 134, max. 145

Eka lenkki "uudella" kevyehköllä PK-vauhdilla. Ei tuo kyllä yhtään hullummalta tuntunut. Ei nyt ehkä ollut ihan niin palauttava kuin oli tarkoitus, mutta ei vaan hitaampaakaan malttanut tällä kertaa. Eli voisin ehkä tulevaisuudessa ottaa palauttavat samoilla vauhdeilla kun aiemmin PK:t ja pitää normi-PK:t tuolla vauhdilla.

ps. Osaako joku viisaampi kertoa kuinka paljon on normaalia, että syke nousee tuommoisen 50 min kevyehkön lenkin aikana? Näemmä ekojen kilsojen sykkeet 132 nurkilla ja viimeisten 137-138, eli 6 iskua erotusta. Vauhti aika tasan sama ja yhtä tasaista baanaa alla.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Aamukasilta siirtämässä auto mittaripaikalta hotellin parkkiin ja samalla 7,9km lenkki. Kroppa ihan yössä vielä tohon aikaan. Olisi kyllä noin aamutuimaan kiva juosta tasaisella, mutta nyt oli hemmetin kovia ylämäkiä. Mäkisessä maastossa hengitys heti sängystä nousseena jotenkin omituinen ja hirveä jano. Olisi varmaan pärjännyt jo tuohon aikaan shortseissa ja lyhyessä paidassa, mutta mulla oli pitkät trikoot, lyhyt paita ja pitkä paita. Eniten kuitenkin haittasi se, ettei ole jalkakäytäviä tai pientareita ja autot sekä skootterit huristaa ohi 10cm päästä. Viikon ekan lenkin avet 5.25min/km ja 141 syke.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy