Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keitelepohjan puolimaraton 1.7.


Recommended Posts

Kyseinen tapahtuma juostaan tämän viikon lauantaina. Onko palstalaisilla kokemuksia juoksusta? Minkälainen mahtaa olla reitti? Alkamisajankohta klo 19 huokuttelee näin kesällä, jos sattuisi olemaan jo hieman viileämpi. Kovin isolta tuo tapahtuma ei edellisten vuosien osallistujamäärien valossa vaikuta, joten vetoapua ei oikein taida löytyä? Samaisessa tapahtumassa juostaan myös kymppi.

Link to comment
Share on other sites

Pari vuotta sitten olin mukana. Kymppi ja puolikas starttasivat yhtäaikaa samalle reitille. Ainakin silloin juostiin ensin edestakainen reitti pääosin asfalttitiellä lähtöpaikalta länteen. Puolikkaan reitti erkani sitten n. 9km:n kohdalta. Tämä osuus oli tasaista hiekkatietä Keitelepohjasta pohjoiseen n. 5,5km ja paluu samaa tietä takaisin. Elikkä pitemmän matkan juoksijoilla on kirittäjiä 9km:n asti.

Matkan tarkistusmittauksesta en tiedä mutta reitti on minusta tasainen ja nopea. Varsinkin puolikkaan hiekkatieosuus, tosin yksitoikkoinen. Jos sillä suunnalla viikonloppuna olisin niin varmasti osallistuisin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy