Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 25.3


Pete L
 Share

Recommended Posts

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

No eihän sitä lopulta ihan paikallaan malttanut olla: 40 min cross-trainerilla (10 min ka. 115, 20 min ka. 128, 10 min ka. 119, eli erittäin kevyttä).

Ostin koko crossarin aikanaan sitä varten, että ei olisi talvella mitään pakotietä, vaan aina on joku mahdollisuus treenata. Tänä talvena on tullut valittua lenkin sijaan tuo crossari nyt kahdesti, eli tehokkaasti on ajanut asiansa.

Link to comment
Share on other sites

Hemmetin paha juosta, jalat ovat edelleen ihan jumissa kovista lenkeistä tai kevyistä kengistä. No heitin Keilasataman kautta ympäri ja sieltä Seurasaareen jne. yht 19km @ 5.35min/km. Todella vaikea keli pukeutumisenkin suhteen, kun rannoilla tuuli kovaa mereltä, mutta suojassa aurinko lämmitti. Mulla oli nyt ylivoimaisesti kevyimmät vaatteet tänä keväänä, eikä pipoa tai käsineitä ja välillä tuntui, että jäätyy pää sekä kädet. En ollut myöskään tietoinen yöllä tulleesta lumesta, joten tuli vähän yllätyksen, samoin lämpötilan alhaisuus.

Link to comment
Share on other sites

Mahtava, aurinkoinen kevätilma hiihdellä! Tätä sitä voi sitten muistella ja ammentaa siitä virtaa. Hakunilasta Bisajärven lenkille luistellen, ympäri ja takaisin + peltolenkki. 1h 47min, TE 3.4, 1290 kcal, avg 146, max 174, 20.8 km. Ei haitannut vaikka välillä potku petti keskikohdan sohjossa ja luistokin oli tahmeaa, kyllä oli kevätilma parhaimmillaan - aurinko paistoi kirkkaana hangille, purot solisivat ja ihmiset olivat yhtä hymyä. Lumi tuli myös tarpeeseen, alta näkyi aika roskaista latua ja paikoitellen vain ohutta jääkerrosta latupohjana.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy