Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 22.3.


Herra47
 Share

Recommended Posts

Aamukutonen, eli palauttava PK 6,4 km @ 5:43/km, ave 140. Oli vähän pakkasvaatteet päällä ja liian kuuma. Illalla lisää PK-lenkkiä.

Illalla kimppalenkkeilyä Karikolla, PK 14 km @ 5:19/km, ave 157. Oli runsaasti porukkaa ja hauskaa oli taas. Oli myös mukava juosta vaihteeksi vähän rankemmalla reitillä ja hiekkapohjalla.

Link to comment
Share on other sites

Puoliska tuntia juoksua, avg 153... Oli aikalailla fiftyfifty asfalttia ja lumen tapaista. Ajan puutteen myötä ei sit kerennyt pidempään juosta, mutta oli kyllä loppuajasta jotenkin niin ihastunut olo, että voi mahoton. Siis juoksuun. Mahtava laji! Vielä kun selviäis tästä keväästä ilman mitään kremppoja, jäinen maa kun on petollisen kova hajottaja...

Link to comment
Share on other sites

Pari sykähdyttävää urheilukokemusta samalle lenkille; lyhyen juoksu-urani ensimmäinen VK lenkki (tais kyllä mennä osaksi MK:n puolelle) ja elämäni ensimmäistä kertaa uskaltauduin trikoot jalassa lenkille. 9,32km keskinopeudella 6,27min/km, alussa ja lopussa 15min rauhallista, välissä 30min vauhdikkaampaa.

Mukavaa tämä harrastuksen aloittelu, kun uusia positiivisia kokemuksia tulee lähes joka lenkillä. :)

Link to comment
Share on other sites

Pari sykähdyttävää urheilukokemusta samalle lenkille; lyhyen juoksu-urani ensimmäinen VK lenkki (tais kyllä mennä osaksi MK:n puolelle) ja elämäni ensimmäistä kertaa uskaltauduin trikoot jalassa lenkille.

Äijien äijä Jouni Hynynenki juoksee trikoissa eli kyllä sen täytyy olla katu-uskottavaa:D Ja pidemmän päälle muita housuja ei enää viitsi käyttääkään kun trikoisiin tottuu...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy