Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ikämiesfutaajat...


pietari
 Share

Recommended Posts

En jaksa selailla onko mitään tämän tyyppistä ketjua vielä olemassa mutta laitetaan tällekkin lajille nyt omansa:).:035:

Tänä vuonna kun tulee muutakin pyöreetä kun ulkoinen olemus ja pääsin "aikamiespoikiin" pelailemaan niin kerrotaan ,että ensimmäinen testimatsi kintulla on takana ja hyvin meni. Muutaman viikon pääsin vetämään lenkkejä "alle" ,määrät sellaisia 30km vko. Eli hiukan futista ja hiukan lenkkejä koiralenkkien lisäksi on ainakin alkuvuoden plääninä ja jos vaikka intoutuisi enemmänkin jolkottelemaan niin loppukesäsäthän sitä vois laatia taas uusi käärmekeitoksia?...silmät avoinna kaikelle hauskalle tutkailen kuitenkin foorumia kun täällähän on tarjolla vaikka mitä kisaa...

Mukavaa juoksu ja futisvuotta kaikille ja ennen kaikkea VAMMATONTA.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Oletteko saamassa porukkaa kasaan mihinkään ikäryhmään?

Viikko olis aikaa ilmoittautua ja mun entiset mestarit on joko hajalla tai ei enää uskalla. On se kumma miten monelle riittää kun pääsi kerran huippujen kanssa pelaamaan ja kuten Toke sanoi "siivellä mestaruus" ja sitten ei ole enää ollenkaan mielenkiintoa. Hämmästyttävintä on kuitenkin nämä jotka oli aivan avainpelaajia ja seuraavissa kisoissa on ongelle meno tai "pojan kanssa kartingia" tärkeämpää. Onko se epäonnistumisen pelkoa?

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Jaahas, tilanteet muuttuu. Viikko sitten ei näyttänyt siltä, että saataisiin porukoita kasaan, mutta nyt alkaa taas tapahtumaan.

Saattaa olla, että BET lähtee todella kovalla ryhmällä 40v kisoihin. 45v kisat kiinnostaisi enemmän kun terveys ei anna mahdollisuutta kimpoilla lujaa kentällä. Pitää varmaan taas yhdistellä joukkueita jotta kisat onnistuisivat.

Ilmeisesti kasa entisiä Interin pelaajia Turusta tulee mukaan, mutta kovasti kaivataan lisää pelimiehiä. Jos kiinnostaa, niin laita yksäriä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Avainpelaajien ongellemeno on kyllä aivan koukusta. Sori stuta eli kuin aikaisemmin laittamasi mailin huolimaatomasti ja ymmärsin, että treenit on vain yhtenä lauantaina. Futista olen pelaillut, mutta selkä on niin jäykkä, että hankalaa on ollut. Jos saat 50-v porukan kansaan niin hyvä, 45-v jengi sekin mahdollinen, muuta sekin vain jos selkä (ja mies) kunnossa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy