Jump to content
Juoksufoorumi.fiVantaa Triathlon 1.7.2012 Vantaan Kuusijärvellä

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Vantaa Triathlon tapahtumassa 1.7.2012

Sprinttimatkan SM-kisat (uinti 750m + pyörä 20km + juoksu 5km, alle 15v sarjassa 400m + 10km + 2.5km)

Kilpakuntosarjat (uinti 750m + pyörä 20km + juoksu 5km) " Kilpapyörät "

Kuntosarjat (uinti 500m + pyörä 20km + juoksu 5km) " muut pyörät, mm. retki, maasto, hybridi, jopo, mummolapyörät ym. "

Kokeile triathlonia sarjat (uinti 200m + pyörä 14km + juoksu 2.5km) Kaikki pyörät

Lasten ja nuortensarjat 10-16v

Joukkueviestit aikuisille ja lapsille.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy: www.vantaatriathlon.fi

Tervetuloa liikkumaan :bike:

TRIATHLON - TRY IT !

Link to post
Share on other sites

Kilpakuntosarjaan voit osallistua Tri-Pyörällä =)

Kuntosarjoissa ei ole perinteistä peesivalvontaa, vaan valvotaan ennekaikkea turvallisuutta ja tärkeäähän on pitää riittävä turvaväli edellä menevään!

Tärkeintä kuntosarjoissa on hyvä mieli, rento fiilis ja itsensä voittaminen =)

ps. hyvin kehtaa SM-sarjaankin ilmoittautua ;O)

Triforfun

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Voisipa tulla hakemaan pikku piikin täyden matkan junnaamiseen, jos terveenä ollaan.

Oletteko löytäneet jotain viisasten kiveä siihen Kuusijärven suoralle? Viimeksi joskus vuonna öö perusmatkan kisassa oli melkoista kamikaze- meininkiä, kun oli hieno päivä -> paljon porukkaa pyrkimässä uimarannalle-> autoja tuli ja meni, autoja täynnä tien molemmat reunat parkissa-> siellä keskellä sitten pyörällä 40 km/h.... :-)

Link to post
Share on other sites

^Onko hyviä ehdotuksia? Itselle tulee mieleen tasan 2 helppoa ratkaisua: 1) suljetaan vanha Lahdentie liikenteeltä (kannatan, mutta ei liene mahdollista tosielämässä). 2) tilataan kylmä sadepäivä heinäkuun alkuun...(saattaa toteutuakin). Ehkä jotain absoluuttisia pysäköinnin kieltäviä tauluja tai paremminkin nauhaa 500m matkalle estämään pientareelle pysäköinti, mutta epäilen ettei niitäkään noudateta ja joka tapauksessa siihen Kuusiksen risteykseen ne autot kasaantuvat ihmettelemään kun eivät sovi kääntymään P-alueelle sisään.. Ehkä vähän paremmaksi tilanteen saisi jos olisi 50kpl vapaaehtoisia jotka heti hätistäisivät jokaisen pysähtyjän tien varresta..tosin varmasti siitäkin aiheutuisi jonkin verran häiriötä kisaajille.

Muokattu
Link to post
Share on other sites

^Onko hyviä ehdotuksia? Itselle tulee mieleen tasan 2 helppoa ratkaisua: 1) suljetaan vanha Lahdentie liikenteeltä (kannatan, mutta ei liene mahdollista tosielämässä). 2) tilataan kylmä sadepäivä heinäkuun alkuun...(saattaa toteutuakin). Ehkä jotain absoluuttisia pysäköinnin kieltäviä tauluja 500m matkalle, mutta epäilen ettei niitäkään noudateta ja joka tapauksessa siihen Kuusiksen risteykseen ne autot kasaantuvat ihmettelemään kun eivät sovi kääntymään P-alueelle sisään..

Niin, no eipä oikein ole. Haastava paikka tuo on. Kannatetaan varmaan kaikki tuota 1. vaihtoehtoa:-)

Lähtöjen ajat on varmaan jo lukittu, voisi kuvitella että mitä aikaisemmin -> sen vähemmän autoja rantsuun tulossa?

Link to post
Share on other sites

Vanha Lahdentie tullaan sulkemaan Kuusijärven kohdalta 3.5km matkalta. Reitti tulee olemaan siinä edestakainen ja turvallinen!

Nyt alkaa olla melko hyvät myyntipuheet :D

Onko myös juoksureitti suljettu lastenvaununtyöntäjiltä?

Uintireitti näyttää aika eksoottiselta; Onko joku oikeasti testannut, että tuolla vasemmassa laidassa ylipäätään mahtuu uimaan takertumatta kasvillisuuteen?

Link to post
Share on other sites

Kilpailijoiden, yleisön ja auringon ottajien 8) parkkipaikat tulevat olemaan n. 1km päässä Kuusijärveltä, eli reitillä ei ole autoliikennettä kisan aikana.

Lastenvaunun työntäjistä koitetaan selvitä aktiivisilla toimitsijoilla, opasteilla ja hyvillä merkinnöillä.

Kisa-alue koitettu suunnitella niin, että auringonottajien ym. kanssa homma toimisi mahdollisimman kitkattomasti, tapahtumasta myös ilmoitellaan

näyttävästi Kuusijärvellä ja paikallislehdissä. Mutta jos oikein helle päivä ja kesän ensimmäinen sellainen sattuu kohdalle, niin haastetta kyllä riittää ;) no onpahan sitten ainakin kannustajia paikanpällä ;O)

Uintireitti suunniteltu turvallisuus näkökohdat huomioon ottaen ja niin että toinen puoli järvestä on normi uimareiden käytössä. Kasvillisuudesta kyllä selvitään ja täydenmatkan SM-kisan ollessa siellä vuosia sitten mentiin ihan reunoja pitkin uiden eikä kasvillisuudesta ollut oleellista haittaa.

TriForFun

Link to post
Share on other sites

Kuulostaa sinänsä hyvältä tuo tien sulkeminen. Vähän harmi kyllä että Kuninkaanmäkeä ei ajeta vaan pyörä tulee olemaan aikamoista 'lentokenttää' U-käännöksillä, mutta varmasti turvallinen ja selkeä ratkaisu ja yleisö tietysti pääsee näkemään enemmän kisaajia. Autot ilmeisesti ohjataan tuonne Vanhalle Porvoontielle.

Suora linkki reittikarttoihin.

Muokattu
Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy