Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 18.3


Pete L
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Ihmemeininki, en oikein pysty kunnolla kävelemään, mutta kun teippasin joustavaa sideharsoa monta kerrosta varpaan ympärille, urheiluteipit päälle ja 1200mg Buranaa kuonoon niin lenkki sujui, eikä varvas tainnut maahan koskea.

30km hidasta, aika tasan 2h40min. Siitä alussa about 1/4 lenkkiä tosi hidasta Jolkun jne. seurassa. Sitten kun jäin yksin niin nostin normihitaan vauhdin päälle ja vikat 7 kierrosta reipasta, aivan lopussa jopa 3.45 vauhtia.

Link to comment
Share on other sites

Aamu 7km vr 41min

Ip 14km vr 80min

Pari kertaa taas pääsin tänään ns. liukkaille (teille). Ei malta vaan matolla paukutella. Pitkis piti jättää välistä aikapulan takia, mutta varman päälle muutenkin sillä jalat on hieman oireilleet. Ei ne vanhat pohjatkaan loputtomasti anna varaa hurjailla, kun taukoa kertyi puolisen vuotta ja nyt on taas jonkunmoinen mättö ollut päällä vasta pari kk. Täysin odotettua, että pieni kevennys on tässä vaiheessa paikallaan. Kuulostellaan tuntemuksia.

Link to comment
Share on other sites

32 km / 5:31 / 136

Hniemi - Melllunmäki - Hakunila - Länsimäki - Marjaniemi - Hniemi

Olihan hieno ilma, ja sai juosta hihat käärittyinä, ilman pipoa.

Lippasin kerran, kun ei se kaupungin virkamies ole ehtinyt hiekoittaa joka paikkaa, ja rahatkin on ihan loppu ja on muutenkin kurjaa hänellä.

Ei se muuten ollut hiekoittanut missään, se Helsingin kaupungin "viksu" virkamies... Mutta joo, kyllähän ne tiet kohta sulaa ja se jäätynyt loska häviää. Sitten voikin taas keskittyä

tuumailemaan kaikkea tärkeää, siellä isossa virastossa. Ihan veronmaksajien rahoilla.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Yksy 10 km:n VK jäi väliin, kun oli akilleksessa kipuilua, mutta nyt hellittänyt ibu+lepo+geeli yhdistelmällä. Eilen ja tänään matkustelua (koulutus) ja heti kun pääsin hotelliin Darmstadt:ssa niin lenkille tuonne sateisiin tammi/mäntymetsiin. Lämpötila +9 astetta ja kevyttä sadetta koko lenkin ajan ja upea olo, sekä mahtavat metsät juosta. Pitkiä pyöräteitä savipohjalla, jossa kevyt sora päällä ja metsää silmänkantamattoniin. Koska olis ollut pitkis päivä ja en jaksanut eksyä tuonne tuntemattomiin maastoihin pistin sellaisen yhdistelmä treenin, eli kiihtyvän puolipitkän, josta jälkimmäinen 10 km reipasta ja koska reilu 20 km meni rennosti puolikkaan enkka vauhtia niin juoksin sen puolikkaan täyteen ja sitten verraa hotellille. Eli kiepit:

6,9 km @ 5:17/km

3,5 km @ 5:03/km (painoin vahingossa kierrosta, vaikka piti stopata urea-iacta-estin takia, joten tauko sisältyy nyt aikaan)

10 km @ 4:42/km

0,7 km @ 4:30/km

verraa 3 km @ 5:26/km

Yhteensä: 24,1 km @ 5:00/km ja se puolikas joka tuli juostua tossa sivussa meni 1:44:29.

Ja nyt paikalliseen panimoravintolaan syömään ruokaa ja ottamaan pari pitkää.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy