Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 16.3.


U.N.O.
 Share

Recommended Posts

8,88 km sis. 8x500m n. puolikkaan kisavauhteja tapaillen ja 4x60m suht täysillä.

Kerrankin kävi niin, että lähes kaikki vastaantulijat osui kohdalle kun oli hyvä meno päällä ja touhu edes suhteellisen vauhdikkaan näköistä. Useimmiten kun tulevat siinä kun tekee jotain kävelypalautusta läähättäen. Hyvä lenkki, vaikka vähän energiat vähissä kun ei syönyt muuta koko päivänä kuin aamulla banaanin ja pienen kulhon muroja.

EDIT: Ja kappas. Tuli 100 km tässä kuussa täyteen. Ennätyskuukausi taitaa olla tuloillaan! (edellinen 170 km)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tunti matolla kiihtyvästi + verrat, yht 13km@5:27. Kiihtyvä pätkä 6:00 - 4:28, viiden min välein tasasesti vauhtia lisää. Päälle verraa 6:40 vauhdilla 11min. Ei oikein hyvä isku tänään, jalat tooooosi hellät vielä rantajaliksesta. Ehkä ne tästä vertyisi. Tämä oli kepeän viikon reippailu. Huomenna Naantaliin ja jos kerkee niin pari kepeetä ulkoilua. Herra ookko maisemissa su aamusta? Esim klo 7.30

Link to comment
Share on other sites

Hyvä päivä: aamusta työmatkapyöräily, aamupäivän päätteeksi reipas 40 lenkki (yht 11,55km, 1:03:16, koko avg 5:29/km reipas 4:56-5:11/km, 10min verrat alle ja päälle), iltapäivällä yleistaitoa ja keskivartalon kiusausta, työmatkapyöräily toiseen suuntaan ja kotona sauna! Aikas hyvä OLO! Tosin kun kerrankin olis oikeasti kaivannut jotain jääkylmää niin arvatkaapa löytyikö kaapista yhtäkään...:cry:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy