Jump to content
Juoksufoorumi.fi

300. Forssan Lehden Puistojuoksu sunnuntaina 20.5.2012


Recommended Posts

Kyllä! Luit aivan oikein. Olemme harrastaneet tätä juoksusarjaa näin kauan - vuodesta 1985 - varmaan Suomen ennätys.

300. kertaa juhlitaan juoksemalla; valittavana on yhden ja kahden kierroksen matkojen lisäksi puolimaraton - "Puistopuolikas". Samanaikaisesti samalla reitillä juostaan Hämeen Piirimestaruuksista, joten ennätysvauhtia riittää.

Haastamme juhlajuoksuun kaikki vanhat ja uudet puistojuoksijat, myös Forssan seudun ulkopuolelta - kaikki mukaan. Nyt on aika testata kevätkunto ennen Suvi-iltaa ja muita kovia kisoja!

Ilmoittautuminen alkaa kello 11:00 Viihdeuimala Vesihelmessä ja kaikkien matkojen startit kello 12:00. Osallistumismaksu kaikilla matkoilla on 5 €, johon sisältyy Vesihelmen palvelut. (Luit hinnankin oikein!) Kaikille osallistujille tarjotaan juoksun jälkeen Kakkukahvit Vesihelmen yläkerrassa.

Tavoitteemme on saada vähintään 300 osallistujaa, ja se varmistetaan viimeistään Facebook-haasteilla. Haasta siis kuntoilevat kaverisi tähän tapahtumaan, ja pyydä jakamaan haastetta eteenpäin!

http://www.facebook.com/events/370308206334528/

PS. Jos et malta odottaa toukokuuhun asti, tule myös aprillipäivän 1.4. Puistojuoksuun!

Lisätiedot: http://www.forssansalama.fi/DowebEasyCMS/?Page=KJpuistojuoksu

Forssan Salama - Kuntojaosto

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Historiallinen tapahtumamme lähestyy Forssa-viikon päätteksi! Olethan mukana Suomen pisimpään jatkuneessa juoksutapahtumassa - Forssan Lehden Puistojuoksussa. Sunnuntaina on 300. kerta.

Ilmoittautuminen alkaa kello 11. Vesihelmessä. Kello 11:45 puolimaratonin ja piirimestaruusosallistujat ohjataan omaan lähtöpaikkaansa, joka on noin 700 metriä muiden lähtöpaikkaa (ja maalipaikkaa) edellä.

Lähtö on kaikilla tasan kello 12.

Toivomme kaikilta - myös ilman aikaa osallistuvilta - yhteislähtöä, koska sitä ennen on vähän seremonioita: Ansioituneimmat Puistojuoksijat palkitaan. Valtiovallan tervehdys varattiin urheiluministeri Arhinmäelle, mutta hänen tilallaan on valtiosihteeri Jarmo Linden, joka myös juoksee.

Vesihelmen pulikoinnit juoksun päätteeksi ja kakkukahvit alkaen vasta kello 12:30.

http://www.facebook.com/events/370308206334528/

Jos HCR:ssä meni hyvin, nyt on ruuhkattomalla reitillä parannusmahdollisuus. Jos taasen huonosti, nyt siitä on toivuttu uuteen yritykseen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy