Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 15.3.


Pete_P
 Share

Recommended Posts

2,5 h poluilla juoksua/sauvakävelyä ja jokunen kilometri umpihangessa tarpomista. Sen verran hankalakulkuista oli, että kilometrejä ei tuossa ajassa kertynyt kuin 14 kappaletta.

Piti olla puoli tuntia pidempään, mutta päätin vahingossa kokeilla uusien kenkien ominaisuuksia märkänä hyppäämällä jään läpi polvea myöten ojaan, joten pidin fiksuna ratkaisuna vähän oikaista kotiin varpaita lämmittelemään.

EDIT: Niin ja piti vielä kommenttina lisätä: Kyllä tuossa taas muistui mieleen, että tuolla metsässä heiluminen kyllä ehdottomasti sen "mun juttu". Ihan eri fiilis siellä köpötellä menemään, vaikka kuinka vaikeaa maastoa olisikin, kuin asfaltilla vain pistää jalkaa toisen eteen (joka tokin sekin välillä kivaa, varsinkin vetoja tehdessä). Vielä kun nyt vaan saisi aerobista kynnystä sen verran ylöspäin, että hiukkasen lisää vauhtia saisi tuonne, niin kävisi PK:t mukavammin. Nyt lipsuu väkisinkin vähän kynnyksen päälle, ellei sitten vaihda kävelyksi hankalammissa kohdissa (joka ei toki sekään väärin ole, ja joissain paikoissa jopa välttämätöntä).

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

VK 10,3 km@ 4:38/km, ave 164. Eli VR 1,5 km + VK 7 km @ 4:18/km + VR 1,8 km. Jes. Kyllä se alakynnysvauhti sieltä määrälläkin näköjään paranee. Kevyen pätkän kevyt VK. Saisivat keräillä hiekat jo pois. Toki, turha siitä kitistä, kun pelkkää asvalttia on tällä hetkellä toisin kuin pohjoisemmassa. Normilenkkarit, säästän Adiokset ensi viikolle vetoihin. Sitten, kun hiekat jo pois, niin saa vähän pitoa ja vauhtia hommaan.

Link to comment
Share on other sites

Saisivat keräillä hiekat jo pois. Toki, turha siitä kitistä, kun pelkkää asvalttia on tällä hetkellä toisin kuin pohjoisemmassa. Normilenkkarit, säästän Adiokset ensi viikolle vetoihin. Sitten, kun hiekat jo pois, niin saa vähän pitoa ja vauhtia hommaan.

On se nyt ihme miten siellä Turussakin asiat on niin paljon paremmin. No ihan kantakaupungissa täälläkin alkaa olemaan jo aika paljon sulaa mutta sivummalla ei niinkään. 1,5h pyöräilyä ja jumppapalloilua, maltillisen viikon agendaa.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy