Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 14.3.


U.N.O.
 Share

Recommended Posts

Aktian reitillä kävin yrittämässä kovaa juoksua. Verraa alle rapia 4km, tuntu ihan hyvältä. Sitten se kovempi pätkä 4km 14.21 avg 166. Vastatuuleen alku, kilsat 3.39, 3.43 ja takaisin päin 3.31, 3.28. Sama vanha virsi jatkuu, ei pysty juoksemaan kovaa. Aktiaan lähdetään sitten ilman odotuksia. Reitti on loistokunnossa, käytännössä kuiva. Ihan paikoin hiukan märkä.

Link to comment
Share on other sites

9,7, 0:56. Jotain vauhtileikkiä ajattelin alkuun mutta oli niin raskasta (ainakin osittain vastatuulen takia?), että ei oikein irronnut.. Kuitenkin keskimääräistä PK:ta reippaampaa.

Suosikkireitti oli sulanut hurjasti muutamassa päivässä! Asfaltoitu osuuskin lähes kokonaan paljaana, huh. Viime keväänä kävi köpelösti kun innostuin asfaltista, koetetaan tällä kertaa olla fiksumpia.

Link to comment
Share on other sites

Ensin työmaalta salmisaareen 11km@5:34 (kilsat 6 - 4:59) Suunnistin asenteella kysyvä ei tieltä eksy ja perille löysin. Kiitos neuvojien. On hienot maisemat ;)

Sen jälkeen hiekalla jalkapalloa 4*10min erät. Ekan erän puolivälissä jo ihan hapoilla... Meidän joukkueessa 1 vaihdossa, joten töihin joutu, mutta vaikka vastustajalla 4 vaihtaria pöllyytettiin aliurakoitsija 7-8 =)

Link to comment
Share on other sites

PK 10,3 km @ 5:03/km, ave about 154. Matkan ja tahdin tiedän, mutta 601 siirsi tiedot jonnekkin bittiavaruuteen, ei näy Garmin Connectissa, vaikka tikku väittää, että siirto onnistui. Meni vissiin naapurin koneelle. Kevyttä oli ja tuulista. Pari kevyttä päivää alla toimii. Josko huomenna kokeilisi uusia Adioksia vauhdikkaammalla lenkillä? Sulat tiet, saisivat kerätä hiekat pois.

EDIT: sykeave oli 153 ja siinä mukana ekan kilometrin korkeat arvot ennen kuin hiki kasteli anturit. Nyt sykkeet ja tahti kohdillaan. Osasin fiksata homman, hyvä minä.

Muokattu
lisäys
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy