Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hcr 2012


Recommended Posts

  • Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sama vika. Tekisi silti mieli ainakin yrittää 1.20 alitusta, ainakin jos saman tavoitteen omaavia löytyy täältä palstalta

Ekaa kertaa osallistumassa tähän massiiviseen tapahtumaan ja kyllähän tuo 1:20 alitus on ajatuksena tällä hetkellä. Toivottavasti samoin ajatuksin vielä toukokuun alussakin.

Link to comment
Share on other sites

Tuli ilmoittauduttua joitakin tunteja ennen vuodenvaihdetta. Pähkäilin, että tarvitsen jonkun tällaisen tapahtuman treenimotivaation ylläpitämiseksi. Alle kahden tunnin voisi koittaa pyristellä, ikinä ei näin pitkää lenkkiä ole tullut juostua eli mitään takeita onnistumisesta ei ole. Ei tuo 5.40 / km siis ainakaan liian löysältä tavoitteelta näinkin laiskalle kaverille tunnu, mutta jos se pitää treenitahtia yllä toukokuulle asti niin ilmoittautuminen on ajanut tehtävänsä. Ja eihän sitä tiedä jos se kärpänen vielä kunnolla puraisisi.

Link to comment
Share on other sites

Ei tuo 5.40 / km siis ainakaan liian löysältä tavoitteelta näinkin laiskalle kaverille tunnu, mutta jos se pitää treenitahtia yllä toukokuulle asti niin ilmoittautuminen on ajanut tehtävänsä. Ja eihän sitä tiedä jos se kärpänen vielä kunnolla puraisisi.

Ihan hyvä tavoite tuo on, ja vastaavasta itselläkin lähti harrastus "lapasesta" ;)

Link to comment
Share on other sites

En muista yhtään mihin lähtöryhmään oon itseni ilmoittanut, kun osallistuminen on siirto viime vuodelta...kai ne lähtönumerot ilmaantuu nettiin ton ilmoittautumisajan umpeuduttua?!

En tiedä onko ihmisillä tapana ilmoittaa tavoiteaika kuinka yläkanttiin, mut ainakin toissa vuonna jäin ihan karseeseen ruuhkaan startin jälkeen. Sitten aloin ohittelemaan jengiä ojanpientareita pitkin seurauksella, että nilkka muljahti. (Juoksin kuiteskin loppuun ja vasta seuraavana päivänä kömmin lääkäriin...)

Link to comment
Share on other sites

^Ainakin häntäpään ihmisillä oli viime vuonna aika suuret luulot omista vauhdeistaan. Ensin ohitin oman lähtöryhmän, sitten seuraavan ja loppuvaiheessa näki aika paljon muun väristäkin lappua.

Ja oma loppuaika oli tosiaan niinkin kova kuin 2:23. Eli kyse ei ollut siitä että erityisen väärässä laatikossa siellä häntäpäässä olisin ollut ;)

Link to comment
Share on other sites

Kaksi kertaa olen HCR:llä ollut, mutta nyt oli tarkoitus jättää väliin. Tupsahti kuitenkin osallistumisoikeus, kiitos Footbalancen juoksutiimin, joten viivalla ollaan. Saas nähdä lähdenkö yrittämään uutta enkkaa, vai teenkö vain kovan treenijuoksun... Alkuvuoden päätavoite on kuitenkin kesäkuinen Suvi-ilta.

Link to comment
Share on other sites

Mukana myös! Ja tarkoitus kaikkeni antaa. Maratonkoulun puitteissa laktaattimittaus maalissa. Pitänee taktikoida lähdössä, että pääsee vauhdilla matkaan. Lähtöryhmä 1.40, tavoite alle 1.45, mutta aika hurja olen, jos onnistun! Vaikka eihän sitä tiedä, miten vauhti tästä vielä kehittyy, kun kadut sulavat ja aurinko alkaa tosissaan paistaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy