Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 4.3.


U.N.O.
 Share

Recommended Posts

25 km @ 6:00/km. Oli aivan ihanaa juosta, kun sää oli loistava: pakkasta kuutisen astetta, lähes tyyntä ja kaunis auringonpaiste. Kympin kohdalla hörpin ensimmäisen kerran vettä, jolloin vähän aiemmin ohittamani papparainen tuli kommentoimaan: "Ensin juoksit kovvaa ja nyt sitten juot kossua." Totesin tuohon, että "joo, täytyy tässä vähän tankata, että jaksaa jatkaa matkaa".

Link to comment
Share on other sites

Olipa upea aurinkoinen KEVÄTpäivä. Sen kunniaksi kokeilin ihan uudenlaista pitkiskonseptia. Alkuun vedin normi pitkiksen sauvakävellen 25.9 km. Rivakkaa sauvailua ja ainakin kolmannes hitaasti hölkäten, @8:00. Sitten kävin nakkaamassa sauvat autotalliin ja päälle 5.3 km juosten, 6:52@. Yhteensä siis 31.2 km reilussa neljässä tunnissa.

Juoksu tuntui ihan kevyeltä tuon sauvakävelyn päälle. Myöhemmin keväällä aion koittaa samaa niin, että juoksen lisälenkin maratonin tavoitevauhdilla. Tosin mulla ei ole mitään havaintoa, mikä mahtaisi olla mun tämän hetkinen tavoitevauhti. Saattoihan se olla, että tänäänkin menin just maratonvauhtia, jos musta on talven aikana kehkeytynyt viiden tunnin maratoonari.

Joka tapauksessa huippu hyvä lenkki!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy