Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Alajärvi maraton 8.7.06


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Puolimaraton tuli mentyä läpi. En enää IKINÄ juokse helteellä.. lämmintä oli siis 30 astetta. Tyhmä olen niin lähdin liian lujaa.. n. 6km:n kohdalla alkoi vaikeudet ja kympin kohdalla heitin kävelyksi. Join matkan aikana vettä ja dexalia, söin vähän ananasta ja suolakurkkuja imeskelin..ei ilmeisesti oikein kuitenkaan imeytynyt, kun oli kamalan kylmä ja toisaalta taas mahassa tuntui aika inhottavalle.

11km:n kohdalla vahvasti harkitsin, että keskeytän.. mutta en. Loppu meni kävellen ja juosten vuorotellen.. joka kilometrillä varmaan puolet juoksua ja puolet kävelyä. Ihan lopussa sitten ramppas pohkeetkin. Aika oli jotain 2.14 eli jäin ennätyksestä 16 minuuttia.

Nyt on aika kamala olo..lämpöä hieman ja vilu.. mutta ehkä tämä tästä taas elämäksi muuttuu...

Link to comment
Share on other sites

Rankkaa oli - kautta aikojen toiseksi hitain löntystely.

Pari tavoitetta kuitenkin toteutui

- eka tuplamaraviikonloppu tälle vuodelle

- 24 tunnin sisään ekan startista toisen maliin (Varpaisjärven startti oli 7.7 2006 klo 21 - loppuaika siella kohtuullinen 3.49.56. Alajärvellä sitten maalissa juuri alle viiden tunnin eli n. viittä vaille klo 21)

Hiki tulee juoksua ajatellessakin - mutta kuitenkin Rovaniemi on jo mielessä ;-)

Onnittelut minut loppukirissä lyöneelle ensikertalaiselle nuorelle naiselle ("naiset ensin")!

Link to comment
Share on other sites

- eka tuplamaraviikonloppu tälle vuodelle

- 24 tunnin sisään ekan startista toisen maaliin (Varpaisjärven startti oli 7.7. 2006 klo 21 - loppuaika siella kohtuullinen 3.49.56. Alajärvellä sitten maalissa juuri alle viiden tunnin eli n. viittä vaille klo 21)

Hatunnosto esanille! Aika hmmm.... mainion ajankohdan valitsit tuplamaratonille. Jäisi useimmilta juoksematta näillä keleillä

Link to comment
Share on other sites

Tässä oli vielä yksi erikoistavoite - tehdä sama tuplamaraviikonloppu kolmantena vuonna peräkkäin. Siksi piti päästä Alajärvelle, vaikka Iisalmi olisi ollut huomattavasti lähempänä Varpaisjärveltä katsottuna. Toisaalta siellä olisi ollut startti jo 10.30. Alajärvelle ajelu antoi lisäpalautumisaikaa 5 ja puoli tuntia. Kysymykseksi jää, kummassa keli oli kuumempi? Alajärvi varmaankin on tasaisempi ja sikäli helpompi.

Link to comment
Share on other sites

Iisalmessa oli eräs miesjuoksija, joka oli ollut Varpaisjärvellä marailemassa. Harmi, kun ei korviini tarttunut muuta lisätietoa kyseisestä juoksijasta. Tais tareta yhtä hyvin Iidenissä ja Alajärvellä. Joku tuntui tuumailevan, että Iisalmen reitti oli samankaltainen kuin Levin reitti. Tiedä häntä sitten, kun ei ole Levistä kokemusta, mutta ei tuo Iisalmi tosiaankaan mikään tasainen ollut.

Link to comment
Share on other sites

Voi että kun osaisi yhdistää nimet ja kasvot. Sen verran vähän on tullut juoksutapahtumissa oltua, että en osaa yhdistää nimiä miehiin. Saukkonen on ainoa, jonka tunnen näöltä. Häntä en nähnyt, mutta osallistujalistalla oli nimi. Hans Mansten myöskin kuulutettiin. Varpaisjärvestä puhunut mies juoksi kirkkaanvihreässä paidassa, ei ollut kuitenkaan Saukkonen? Onko Pentti Siren se, joka juoksee kumarassa asennossa? Kuka on se parrakas miesjuoksija, käyttää valkoisia asusteita?

Saukkosen näin viime syksynä Haapajärvellä, samoin tämän parrakkaan miehen ja kumarassa juoksevan miehen.

Link to comment
Share on other sites

Eka kierros oli siinä 2.05 - 2.10 uskoakseni. Juoksen vanhoissa sinisissä kamppeissa (joissa on n. 100 maran haju mukana).

Parrakas kaveri on Hans Mannsten ja kumarassa juokseva on Pentti Siren.

Pertti Ryhänen on 60 v ja musta tukka - ei partaa.

Mukana tuplalla oli myös Alf Granvik - yleensä juoksee punaisessa paidassa (ainakin minun mielikuvassani).

Lisäksi Varpaisjärvellä juoksi vihreissä housuissa kaveri ilman paitaa, joka sanoi olevansa menossa myös Iisalmelle. Muutama sana vaihdettiin, mutta tätä itseäni nuorempaa miestä en tunne. Olisiko uusi keräilijä liikkeellä?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy