Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 01.03.


Jamo57
 Share

Recommended Posts

VL 7,5 km, 0:39. Mielikuvituksettomasti lähinnä ylämäkiin rivakammin, Sulava lumi ei ole ehkä aivan paras alusta nopeamman yrittelyyn mutta sujuihan se, ilman tuskastumista.

Aiempi paras noteeraus heinäkuulta lähes kaksi minuuttia hitaampi, olosuhteet huomioiden ihan hyvä parannus. Taisi olla silloin tasavauhtinen "rypistys."

Ai niin, melkein shortsikelit!

Link to comment
Share on other sites

2 x 3 x 800m (3'/6') 3:13-3:06 juoksumatolla. Eka vetotreeni sitten tammikuun, kun helmikuu meni murtumaa parannellessa. Ei ollut mikään maksimaalinen treeni, eli kunto tuntuu säilyneen ihan ok vesijuoksulla. Vähän hitaasti jalat heräsi: eka veto tuntui raskaimmalta ja vika helpoimmalta. Huomaa kyllä treenin jälkeen pohkeissa, ettei ole tullut juostua. Pohkeiden lihaskuntoa ei vesijuoksulla saa ylläpidettyä vaikka se muuten onkin tehokasta.

Link to comment
Share on other sites

Kuntosalia eli taas 60 min kuntopyörää. Tällä kertaa mukana 5*5 min reippaasti (> 100 rpm), palautus 2 min kevyesti. Nyt yhtä pykälää pienemmällä vastuksella ja joko siitä johtuen tai jostain muusta syystä sykkeet "vedoissa" melkein 10 pykälää matalammat kuin maanantaina, noin 135-142.

Moittia pitää kuntopyörän suunnittelijoita. Miten voi olla noin surkea satula ja ajoasento? Tuo lienee kuitenkin ihan normaalimalli eli "kaikki" kuntopyörät ovat samalla tavalla varustettuja leveällä ja pehmeällä satulalla, jossa istutaan kuin tuolissa, kun kammet ovat reilusti satulan etupuolella. Täytyy varmaan ehdottaa pomoille spinning-pyörän hankintaa. Niissä taitaa olla ergonomia enemmän kohdallaan. Tai sitten pitää vaan uskoa, että kohta pääsee juoksemaan ja voi jättää typerät sisäpyöräilyt taakseen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy