Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 29.2


Zubrus
 Share

Recommended Posts

lv-5*1/1km + verr. yht 12.5km@5:17. Reippaampi pätkä 10km@5:06. (4:43-4:25/ 5:45-5:30) Tein kovemmat samalla teholla kuin viimeksi, mutta nostin helpomman vauhtia 20-30s/km. Seuraavalla kerralla taas vauhteja lähemmäksi. Niin ja vasen polvi teki taas yllärin. Reippaamman jälkeen vauhti seis ja venyttelyt + wc:ssä käynti. Ajattelin että 15min vielä kepeetä päälle, niin eka askeleella meinasi jalka pettää alta. No homma seis ja takasin töihin. 30min ton jälkeen ei kivun kipua?!?!!? No soitin fyssärille joka sano heti, että miun väljät nilkat pitää naksauttaa taas auki. Ensi ke eka vapaa aika, joten sillon saa nilkat taasen auki. Pitäs varmaan käydä aina sillon tällön naksaututtamassa ja vaikka hieronta samalla, taas se 1h aikaa jostain???

Link to comment
Share on other sites

6,2 km PK

Olipas mukavaa. 7 päivää ehti tulla taukoa. Epäilin, että nyt olisi hengästyttänyt jo kenkien jalkaan laittaminen, mutta ei kun lenkkihän meni kuin vettä vaan ja mieli olisi tehnyt jatkaa, mutta aloitellaan nyt suht varovasti kuitenkin.

EDIT: Niin ja ilman takkia meni tämä lenkki! Kevät!

Link to comment
Share on other sites

Töiden jälkeen väsytti törkeesti. Hetken pötköttelin sohvan nurkassa, mutta sitten tempaisin itseni reippaalle lenkille jonkilaisen pakkomielteen riivaamana. Ensimmäinen kilometri meni sohjossa kahlatessa ja lumikinoksissa kiipeillessä. Sitten aloin kiihdyttää, mutta vauhti ei kiihtynyt mihinkään, vain syke nousi. Muutaman kilometrin jaksoin sähkytellä, henkeä ahisti ja joka paikkaa kolotti. Luovutin suosiolla ja vaihdoin länköttelyyn. Kävelin ylimäet. Yhteensä retkelle tuli mittaa 8 km. P##a reissu! Lopulta vauhti oli sama kuin ma PK-lenkillä, mutta syke yli kymmenen pinnaa kovempi.

Alunperin suunnitelmissa oli ottaa reippaat lenkit mukaan vasta kun lumet ovat sulaneet. Paras pysytellä tässä alkuperäissuunnitelmassa, eikä sooloilla mitään pakkomielteitä. Onneksi huomenna on lepopäivä ja hieronta!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy