Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 28.2.


U.N.O.
 Share

Recommended Posts

Aloitetaas taas ketju näin aamutuimaan. Vähän reippaampaa vauhtia kilometrien keräilyn sekaan:

2km kevyt + 10km LT/MK tonneja vaihdellen, kynnyksen molemmin puolin. LT tonnit 4.12-4.26 (suunnanvaihto alussa ja lopussa, vastatuuli) MK-tonnit 3.45-3.31. Kokonaisaika 39.46 Syke ka 172/87%MHR Syke Max 182/92%MHR. +4km kevyt Melko työlästä oli MK-tonnit väsyneistä reisistä johtuen, mutta reeni meni kohdalleen ja uskoa lisäsi hommaan.

Link to comment
Share on other sites

Kävin ensimmäistä kertaa Areenalla tälle talvelle. Verrat 3,5km ja 2km. väliin VK:ta 15km n. 58min. Ensimmäiset 14km tasaisesti 3.52-3.56 kilsoja ja viimeinen 3.16. Ei toiminu mittari, joten sen kummempia speksejä tähän ei irtoa. Juoksu sujui mukavasti lauantain romahduksen jälkeen. Pari päivää lepoa tuntu auttaneen. Viimeinen tonni lähti helposti, siihen voi olla tyytyväinen.

Link to comment
Share on other sites

Lunta tuli tänään reippaasti ja kun lähitienoon katuja EI ole aurattu tänä talvena vielä KERTAAKAAN, niin sali oli melkein ainut vaihtoehto. No, lumikenkäilyyn olisi ollut mainiot kelit, mutta sisäliikuntaan panostin silti. Aluksi lämmittelyä 45 min crossarilla, sitten tunnin treeni keskittyen keskivartaloon ja hiukan hauksiin ja ojentajiin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy