Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 18.2


Pete L
 Share

Recommended Posts

Myllyssä ntoistamiseen, nyt cooperia juoksemassa. Tuloksena 3450m ja tuskaa oli. Alku rauhallisesti, kun eilen tuli vähän treenattua. eka tonni 3.31, koitin kiristää 3.26 ja ei jaksanu, joten kolmas 3.29. Loppu sitten raastolla avg 167 mag 177. Verroineen n. tunti juoksua. Päälle sotilaspenkkiä 75% painosta painolla, eli 52,5km ja 22 toistoa meni. Hapokasta tuokin.

Link to comment
Share on other sites

Aamupäivästä jo pientä ulkoilua.

Iltapäivällä PK 7,5 km, 0:44. Olipahan hurja tuuli, niin vain tosin tarkeni normivaatetuksella. Kumma kun ei muita ulkoilijoita näkynyt... Aavistuksen viimeviikkoisia nopeampi aika selittynee loppupuolen lähes puolivahingossa syntyneellä reippaanpuoleisella kiihdytyksellä. Hyvä lenkki!

Link to comment
Share on other sites

Uusi aluevaltaus - parivenyttely. Vaimo käy pilates-tunneilla ja oli varannut meille yhteisesti jonkinlaisen "methos Putkisto - Pilates"-tyylisen venyttelysession. Pari tuntia meni siinä toisiamme aukoessa. Ihan rentouttavaa, ei tosin mitään ahaa-elämystä tuottanut, mutta kaipa noista olisi säännöllisesti tehtynä hyötyä. Saas nähdä, tuleeko tehtyä. Täytyy jonain iltana varovasti ehdottaa.

Link to comment
Share on other sites

olipa paskareissu. Ensin jouduin heti pukkariin mennessäni johonkin vartin höykytykseen siitä, että treenaan muka ihan väärin. Tuli mieleen tekaistut syytteet oikeudessa, joita olen jonkun verran päässyt seuraamaan. Sen jälkeen nylkytin hitaasti 20km ja koko ajan olisi tehnyt mieli olla mielummin lyömässä vaikkapa säkkiä, jos mitään muuta ei pääse lyömään kuin kiertämässä rataa aivan totaalisen otsassa. Sitten kävin ottamassa hikeentyneenä Larussa baarissa pari palauttavaa karpalolonkeroa niin kesken kaiken ne alkoivat pelata jotain hemmetin kossubingoa ja kovaääninen korvan vieressä oli volyymit maksimilla. Huomenna meen hiihtämään, en takuulla lähde Arenalle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy