Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 14.2.


EeroK
 Share

Recommended Posts

7,5 km, 0:49. Olosuhteista huolimatta oli kevyttä. Aika kova viima (etelässä kai luvassa hurjempaa), lumentulo oli jo lakannut, tiet siis auraamatta. Kävipä niin erikoisesti, että lasit jäätyivät puolimatkassa, Aika jännittävää kun ei eteensä näe, onneksi tuttu reitti ja vähän liikennettä...

Aamulla oli jälleen pientä ulkoilua.

Muokattu
aamutoimet
Link to comment
Share on other sites

Pöpperöjuoksua lumituiskussa, mutta pakko mennä ettei unohdu kokonaan. Kroppa rupeaa taas toimimaan (sykkeet ok), mutta edelleen kankeaa ja jäykkää menoa. No pari lenkkiä vielä ja sitten ensi viikolla toivottavasti oikein pitkä lenkki. Oli muuten kolmannen kerran peräkkäin sekunnilleen samalla keskivaudilla, vaikka en edes ole kelloa katsellut. Ka. sykkeet näillä lenkeillä viime viikolla 158 ja 150 ja nyt 147

10km, 58.09, 5.49/km, avg 147, -3,7c

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

2km vr + 6km tv-kova @ 4:43/km + 2km vr.

4 kuukautta jatkunut juoksuharjoittelu alkaa tuottaa tulosta. Luulin, että alle 90% keskisykkeellä vauhti olisi 10sek/km alempaa, varsinkin ottaen huomioon, että elämäni kovin juoksutreeniputki ollut päällä 9 päivää. Mitä vielä, jalka liikkui mahtavasti ja upea fiilis päällä jälleen kerran.

Link to comment
Share on other sites

2 km vr + 10 km @4:17 ja 155 bpm + 2 km vr. Menin matolle, kun ulkona tuiskuaa ja oli määrä tehdä laatutreeni, mikä onnistuikin ihan kivasti.

Täällä mentiin ulos ja otettiin miehestä mittaa. Vanhaa Porvoontietä, toki pyörätien puolella, painelin itään ja takas. Tunti VK:ta 13,92km, eli 4.19/km avg 159. Välillä oli aivan neitseellistä hankea, jossa mennä. Välillä tuuli meinas ylämäkeen pysäyttää vauhdin kokonaan. Onpahan tuokin sitten koettu.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy