Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Bilbao Night Marathon 20.10.2012


Recommended Posts

Tämä tapahtuma löytyi netistä ja heti iski sellainen tunne, että täällä voisi tavoitella 3 tunnin alitusta. Lähtö oli ainakin viime vuonna illalla klo 20, joka sopii meikäläiselle aamu-unisena kuin nakutettu. Voittajan aika oli 2:08 ja osia, joten reitti on ilmeisesti melko nopea. Viime vuonna osanottajia oli vain alle 600 eli aika pieni tapahtuma. Tätä maratonia ei vissiin ole järjestetty kovin montaa kertaa eikä viime vuonna ei-espanjalaisia osallistujia ollut kovin montaa. Mutta kysytään nyt silti: onko kukaan foorumilainen ottanut osaa ko. tapahtumaan????

Link to comment
Share on other sites

Tapahtuma ei ole tuttu, mutta kannattaa katsoa tulostasoa kärjen takana. Kolmen tunnin alitus on kuitenkin jo ponnistuksia vaativa suoritus, joten sitä ei varmaan halua tehdä soolojuoksuna, vaan on hyvä, jos siellä olisi muitakin juoksijoita. Espanjalaisethan ovat yleensä kovia juoksemaan, joten kolmen tunnin vauhdissa matkanteko ei olisi ehkä niin yksinäistä kuin esim. HCM:ssä, johon ei juurikaan hyvin harjoitelleita juoksijoita osallistu.

Link to comment
Share on other sites

506 sai viime vuonna hyväksytyn ajan (max. aika 5 h) ja näistä 35 alitti 3 tuntia. Kyllä se 3 tuntia olis kiva alittaa vähän isommassa tapahtumassa. Jos nykyinen markkinointitapa jatkuu (vähän tietoa sisältävät espanjankieliset nettisivut/ ei mainoksia alan lehdissä tai juoksusivustoilla) niin vaikea uskoa että osanottajamäärä moninkertaistuu tänä vuonna. Onneksi lokakuussa on paljon isohkoja maratapahtumia. Pitää seurata jos järjestäjien sivuilta löytyy tietoa ilmoittautumismäärien kehityksestä, ilmoittautuminen aukeaa maaliskuun 1.

Link to comment
Share on other sites

Juoksevat maratonin varmaan useampana kierroksena. Bilbao on sen verran mäkien ympäröimä, että yhtenä lenkkinä ei nopeaa reittiä mielestäni saa aikaiseksi.

Okei, hyvä tietää. Nettisivuilta kun on turha etsiä edes näitä perustietoja. Katsotaan tuleeko sinne lisäinfoa, kun ilmoittautuminen aukeaa. Epäilen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy