Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 12.2


Pete L
 Share

Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

12km matolla tytön päiväunien aikaan, 1h tasan.

Hyvä systeemi ;) (ittellä vaimo oli osan aikaa kotona ja laitto lapset nukkuu)

Ite otin 25.5km@5:53. Kilsat 9:30 - 4:49. Eli välillä kävelyä (dvd:n säätelyä jne) ja lopussa kiihtyvä 3km@5:00 (5:13, 4:49, 4:49) Väsyneillä jaloilla tulevaa tuusulan vauhtia kilsoilla 20-23km. Muuten hyvä mutta ei ollu väsyneet jalat.

Tämän päivän fiiliksiin sopi erittäin hyvin kunnon välivälta dvd, en leffan nimeä muista, mutta 1h45min olin elokuvassa mukana. Helepotti oloa.

Link to comment
Share on other sites

Helvetin helvetti. Nylkkymasennus iski. Piti juosta pitkis, mutten pystynyt. 24km kohdalla meni kävelyksi ja päätin lähteä saunaan lopettaen lenkin siis kuin seinään. Aluksi se vielä meni mukavasti kun oli seuraa, mutta sen jälkeen kun jäin yksin rataa kiertämään ja vaikka vähän nostin vauhtiakin niin se masensi silti. Jossain vaiheessa mietin, että ok en juokse 40+km, vaan vain 32km. Sitten 50 kierroksen jälkeen pidin juomatauon ja ajattelin, että saatana en juokse 80 kierrosta. Päätin, että se on 70, koska eihän 20 jäljelläolevaa kierrosta ole mitään. Sitten aloin kuitenkin inhota rataa jossain 58 kierroksen kohdalla oikein tosissaan. Siellä oli muista sunnuntaista poiketen sikavähän porukkaa, enkä saanut fiilistä kohoamaan enää millään ja 60 kohdalla meni siis kävelyksi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy