Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 25.1.


Pete_P
 Share

Recommended Posts

Sydämen 3D-ultraääni, EKG, valtimoiden ultraäänikuvaus, luustontiheysmittaus, käden röntgen, labrat, jossa verta otettiin reiluun 20 eri putkeen, keuhkojen hengityskapasiteetin tutkiminen spirometrilla lääkkeen kanssa ja ilman, koko kehon fyysinen kuntotesti ja ja... tietysti lääkärintarkastus, jossa mitattiin mm. kivesten tilavuudet ja sain käyttöön 24h verenpainemittarin.

Eiköhän sitä huomenna jaksa taas treenata.

Link to comment
Share on other sites

Aamukutonen, eli PK 6,3 km @ 5:56/km, ave 141. Palauttava/kevyt. Kylmä. Vähän liikaa vaatetta päällä. Mutta heräsi kuitenkin mukavasti. Illalla taas...

Ilta: VK 10,3 km @ 4:47/km, ave 167. Eli VR 1,5 km + VK 7 km @ 4:23/km + VR 1,8 km. Ei uskaltanut huudattaa enempää (pakkanen). Tosin, en normaaleilla lenkkareilla olisi päässyt paljon kovempaa rennosti, olisi lipsunut. Huomenna kevyt aamulenkki ja päivällä hieronta.

Link to comment
Share on other sites

lepoviikon kova ja otin hetken mielijohteesta uuden elämäni ensimmäisen coopperin matolla. En ole kyllä coopperia juossu muutenkaan sitten mpo:n pääsykokeiden.

Lämmittelyt 3.33km@6:00 + 12min@3070m@3:54 + verr 2km@6:30. Alotin "lentävällä" lähdöllä lämmittelyjen jälkeen ja tosi hyvin pääsi rytmiin 15km/h. Tästä lisäsin joka 2min välein 0.1km/h ja viimoseen 2min niin paljon kun uskalsin niin että viimonen 30s 17km/h. Lukema 3070m garminin jalkasensorista (matto 30m enemmän?!?!? ) Aika jännä sillä pienemmissä vauheissa km/h näyttö melkein identtinen sensorin kanssa. No ihan sama ja varman päälle, joten uusi matto ennätykseni on 3070m =) Ja uskon että ulkona kun pitoa löytyy niin 3000m on mahollinen.

Pitänee tehdä näitä 2-3vkon välein, oli niin mukava lennättää laattaa taas piiiitkästä aikaa vedon päätteeksi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy