Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 17.1.


 Share

Recommended Posts

45 x 2 min (2 min).

Suomeksi juoksin kaksi minuuttia ja kävelin kaksi minuuttia, kunnes kolme tuntia tuli täyteen. Sen enempää juoksu- kuin kävelyvauhdillakaan ei ollut väliä. Eilen samanpituinen lenkki oli muotoa 18 x 5 min (5 min) ja seuraavina vuorossa ovat vielä (todnäk tässä järjestyksessä) 30 x 3 min (3 min) ja 90 x 1 min (1 min), jonka jälkeen lähdetään uudelle kierrokselle, kunnes ei huvita tai - mielummin ja toivoakseni - huvittaa tehdä oikeampaa treeniä.

Syynä on joko tämä viheliäinen ei-talvi tai sittenkin överiksi mennyt syksyinen treeniputki, mutta nyt on henkisesti tosi vaikeaa: pieni kausilaiskottelu venyi aiottua pitemmäksi eikä millään saa motivoitua itseään edes puhtaaseen PK-meininkiin muusta puhumattakaan.

Tämä Marius Bakkenin "inspiroima" lenkkimuoto tuntuu sentään sujuvan jotenkin, onhan se kokonaan uusi kokemus (ja saahan siinä lopettaa juoksemisen melko pian ja monta kertaa...) ja voihan se mustan kahvin voimalla tehtynä kehittää rasvanpolttokykyä. Parasta on kuitenkin, että kun lähtee pimeässä, saa lenkin kuluessa seurata päivän valkenemista (vaikkapa vain talviseen harmauteen).

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

3.03km 8.54min/km Oli kyl erittäin huono lenkki 1.7kilometrin kodalla tuli ruuat ylös , ja iski hätä joten oli juostava kovaa kotio ettei housuun tuu..... toivottavasti ei ole mitää pahempaa muuta kuin , liian nopeesti safkan jälkeen lenkille (2h) yleensä olen pitänyt 3tuntia väliä ruuan ja urheilun välissä , mutta tänään en malttanut...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy