Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Iisalmi 8.7.


Recommended Posts

Kevyt Olo maraton Iisalmessa la 8.7.

Tuommoiseen ilmoittauduin ex tempore, kun mietin tekemisiä heinäkuun mökkilomalle. Viime aikojen urheiluja ei ole tehty asfalttimaraton mielessä, mutta käympä hölkkäämässä.

Osallistumiseen kuuluu Olvi-tuotepaketti! Ei vain taida olla sitä itteään.

Onko muita mukana oloa keventämässä?

Link to comment
Share on other sites

En ole tulossa, mutta tuli mieleen että onkohan siellä "Olvityttö"? Juoksi kolme vuotta sitten Tukholmassa melkolailla samaa vauhtia kuin minä jonnekin 30+ paikkeille, josta pinkaisi maaliin kymmenen minuutin etumatkalla. Tukholmassa on kauniit maisemat.:viheltely:

uudet_0902_3.jpg

Eihän tuo Tukholmasta ole, vaan ihan selkeesti Hernesalmen myllyn nurkalta, josta Kiimasen savulenkki starttaa juhannusaattona klo 12.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Noniin,Iisalmeen on nyt ilmoittauduttu. Jos ens la on yhtä kuuma kuin viimeaikoina niin 2 tunnin raja jäänee rikkomatta. Kävin tänään juoksemassa viimeisen pitkän ennen Iisalmea, 19 km, aikaa tasan 2 tuntia. Paljon pitää lauantaina vielä parantaa, toivottavasti keli viilenee väliaikaisesti alle 20 asteen. Puolikkaan jälkeen saa paistaa vaikka koko loppu heinäkuun.

Saa nähdä miten äijän käy, ylikuntoon en ainakaan oo treenannu, pikemminkin tilanne on päinvastoin, melontakilsoja on paljon enemmän kuin juoksukilsoja.

Tuon lauantain juoksun perusteella pitää jo ruveta miettimään ehtiikö treenata tarpeeksi ennen HCM:ää.

Link to comment
Share on other sites

Kotiutuminen Iisalmesta tapahtui vasta eilen illalla, pitihän sitä toki käyttää tuo Olusien vapaalippu hyväksi, festarit loppu puolenyön maissa ja loppuilta meni täpötäydellä Seurahuoneella ja aamuyöstä pyyhkäistiin taksilla Koljonvirran leirintäalueelle. Sunnuntaipäivä menikin mukavasti aurinkoa ottaen, uiden ja uusien tuttavuuksien kanssa seurustellessa. Siinä samalla Olvi-merkkiset palautumisjuomatkin olivat haihtuneet siinä määrin että saattoi lähteä ajelemaan kohti Oulua.

Oma juoksu oli kyllä paha pettymys, vaikka n 30 asteen helle ja terwaa selkeästi raskaampi reitti varmasti jonkin verran vaikuttivat lopputulokseen, niin pääsyy 12 minuuttia terwaa huonompaan loppuaikaan on yksinkertaisesti liian vähäinen treeni. Aloitin tälläkertaa tosi rauhallisesti, yli 6 minuutin km vauhtia, ja luulin että voin sitten kiristää loppumatkasta tahtia, mutta kuinkas kävikään, koko matka taittui tuolla pitkän lenkin vauhdilla kun ei ollut yhtään paukkuja enempään.

Tapahtuma sinänsä oli ihan mukava, Olvin wichypullosetti ja Olusien pääsylippu oli mukava yllätys ja eikä se t-paitakaan ollut huonoimmasta päästä. Juomapisteet oisi tälläisellä helteellä saanut olla hiukan tiheämmässä, pisimmillään väli oli melkein 4 km. Puolikkaan reitin pituus jäi vähän mietityttämään kun useammankin juoksijan polarit olivat näyttäneet kääntöpaikalla n 11 km ja maalissa lähelle 22 km.

Olen vähän miettinyt asioita ja tullut siihen tulokseen ettei tällä kunnolla kannata lähteä HCM:ään, siitä tulisi vain läpijuoksu ja mun tavoitteet on paljon korkeammalla. Niinpä oon suunnitellut että seuraava juoksu on Kempeleen puolikas ja sitten Kiimingissä vetäistään eka kokonainen, sitten ei helteet haittaa ja kuntokin on luultavasti huomattavasti kovempi kuin nyt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy