Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Karjalohjalta koiruuksia.


3.40
 Share

Recommended Posts

Vaatimattomaan tapaani kerron kuvan pikkupennun ( ja viiden sisarensa), olevan Dorsdorf Hummerin, 2011 Pariisin maailman-näyttelyn "Rotunsa paras uros"-tittelin voittajan, ja meidän Likan (viiden maan muotovalio) pentusia. Meksikosta on tullut kaukaisin ostotarjous.

Mutta hei!!! kattokaa, meidän koiria neljässä polvessa. Kuva otettu tänään. http://www.freewebs.com/kennelilopillerin/

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kiitos! Pentujen hinnat on 1200:sta ylös päin. 1500 lienee keskiarvoa lähellä. Meillä on tullut noin pentue/2 v, ja nyt näistä kuudesta myydään kolme poikaa. Tytöt jää kaikki sijoitusperheisiin suomeen. Mainittakoon muuten että nyt kun saatiin tämä tuore maailman voittajan emäntä innostumaan meidän Likan perillisistä, ja ollaan jo kolmatta pentuetta tekemässä. Emot kaikki siis Likka-koiran tyttäriä, ikää 2,5 v, niin Meksikosta asti olisi kaukaisin ostaja heti lähtenyt hakermaan yhtä poikaa. Ei myyty, vaikka puitteet näyttää mahtavilta nettikuvien perusteella, ja kyseessä luonnollisesti varakas harrastaja, mutta Meksikossa on liian kuuma porkkikselle, ei tykkää mastiffi olla 30`helteessä.

Pietariin menee Hummerin omistajan kaverille yksi. Nämä ovat luotettavia näyttelyharrastajia, jotka kiertävät koko ajan eurooppaa ympäri näyttelyissä, ja perheenjäseniä heillekin ovat koirat.

Pojat maksaa meillä 1800, ja ne oli jo varattu ennen kun tiesi, oliko äitee tiineenä.

Link to comment
Share on other sites

Onnea numeroukko. Upeita saavutuksia koiruuksillasi. Itelläkin vanhempi, nyt jo 6v, C.I.B; FI; SE; EE ja LV CH ja nuorempi (tällä hetkellä 1v 11kk) HeJW10 ja EE JCH. Nuoremmalla pojalla on jo kaksi pentuetta, eka syntyi marraskuun lopussa ja toinen joulukuun lopussa. Molemmissa 3 tyttöä ja 1 poika. Oletko tulossa reilun viikon päästä Turkkusseen?

Link to comment
Share on other sites

Onpas ihanan söpönrumia otuksia :icon_syda: Muistuttaa vähän meikäläisen yhtä ex-poikaystävää. Sen kanssa kun käveli kaduilla, niin aina kaikki naiset tuli ihastelemaan, että onpas se iso ja saako sitä silittää. Piti sitten antaa se pois pitovaikeuksien vuoksi uuten hyvään kotiin.

No ei, isosti ONNEA!! Oma nelijalkainen on päässyt 16 vuoden ikään ja tässä mietin, että vieläköhän sen kanssa viitsisi yhdessä näyttelyssä käydä pyörähtämässä?

(ja ps. koiraa en anna uuteen kotiin, mutta pennun voisin kyllä hankkia!) :1Snoopy-08:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy