Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pienten lasten vanhempien harjoittelutunnit viikossa?


_API_
 Share

Pienten lasten vanhempien harjoitustunnit viikossa?  

81 ääntä

  1. 1. Pienten lasten vanhempien harjoitustunnit viikossa?Recommended Posts

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oho, onpa melko isoja lukemia kaikilla ja asteikkokin alkaa melko ylhäältä. Itsellä menee 6-7 viikkotunnin haarukkaan ja vaimolla jää alle. Laji on molemmilla sama, joten se helpottaa ymmärrystä molemmin puolin. Silloin, kun kykeni vielä juoksemaankin, niin "yöjuoksuista" tuli joskus kulmien kurtistelua.

Link to comment
Share on other sites

Aika isot määrät vaihtoehtoina! Mä juoksin viime vuonna keskimäärin 28 minuuttia päivässä ja silti kilsoja kertyi 1800 tai sinne päin. Meillä lapset jo sen verran isoja (nuorin on 6), että pärjäävät hetken aikaa keskenäänkin. Kesäaikaan saan heidät usein lahjottua mukaan, polkevat fillarilla.

Link to comment
Share on other sites

6-9h ja siihen sisältyy työmatkafillarointi. Yli 12h tuskin treenaisin vaikka olisin lapseton. Olen kyllä tyytyväinen nykytilanteeseen. Aikaa treenaamiseen on sen verran, että kehitys tuskin jää siitä kiinni.

Lapset ovat siis 1v. ja 2v., joten lienen kyselyn kohderyhmää. Itsellä tilannetta helpottaa se, että työpaikalla ei tarvitse notkua sitä 8h päivässä, eikä työmatkaankaan mene kohtuuttomasti aikaa, ja sekin siis treenin osana. Aamu-/yölenkkeilyyn ei ole tarvinnut lähteä.

Link to comment
Share on other sites

Vastasin kyselyyn, vaikka pojat on koulussa. Ei lapsien ikä ole vaikuttanut urheiluuni. Juoksua pystyy kyllä harrastamaan. Pyöräily onkin sitten jo haasteellisempi rasti. Pistin 9-12h kohtaan täpin, vaikka ihan hyvin olis voinu pistää 6-9h kohtaankin. Vaihtelee siis noiden välillä. Tämä viikko menee ylempään kategoriaan.

Link to comment
Share on other sites

Mies onkin tuossa aiemmin vastannut määriin, piti oikein tarkistaakin ja viime vuoden keskiarvo on 6,2h/viikko (eli oikein oli laskenut ;). Meillä lapset on kaikki niin pieniä (2,3,4), että määrää suurempi haaste on väsymys, ainakin puolet viikon tunneista tulee tehtyä tosi aikaisin aamulla (ennen töitä) tai myöhään (lasten mentyä nukkumaan) tai muuten vaan huonosti nukkuneena. Odotan innolla virkeämpi treenivuosia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy