Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 04.01


Tombe76
 Share

Recommended Posts

Olin jo vermeet päällä eteisessä, kun alkoi tuntumaan jotenkin heikolta. Vilkaisu sykemittariin näytti aika korkeita lukuja eikä makuullakaan saanut sykettä alle 70. Eli kaipa se flunssa vielä kummittelee.

Levoksi siis meni. Skippaan työmatkakävelytkin. Mieluummin varman päälle tässä vaiheessa.

Link to comment
Share on other sites

vl-11.17km@5:43. sis 6*500(2:18 - 2:12) /500 (3:00). Matolla siis kun sain lahjottua isommat pennut vahtimaan 2 pienimpää ;)

Edellinen reippaampi joskus marraskuun alussa?? Ja täytyy sanoa, että en muista millon puolikkaan enkka vauhti on tuntunut näin vaikeelta. En ole koskaan ollu näin tukossa!! Mie olen masentunut.

Link to comment
Share on other sites

PK 14,3 km @ 5:40/km, ave 151. Kevyt oli lenkki eilisen VL:n ja Xtirojääluistelun jälkeen. Ehkä mäkivedot vähän avasivat jalkoja tässä köpöttelykaudella. Keli oli täysin /c:stä. Vettä tai alijäähtynyttä paskaa tuli taivaan täydeltä myrskytuulessa. Onneksi alusta oli sula, eikä ollut loskaa. Reitinkin piti olla kevyt, mutta piti valita rankempi reitti, kun tulva oli katkonut tien kahdesta kohtaa normireitilläni. Meri tuli taas saareen. Tulis jo kevät! No, ensi viikon kevyt viikko NOLAssa, siellä +15-20C. Huomenna aamusta auto huoltoon ja juosten kotiin (riippuen kelistä 10-15ish km).

Link to comment
Share on other sites

Arenalla 14km.

Pohdin ajanko Laruun vai ajanko Espooseen treenaamaan. Vilutti ja oli nuha. Päätin suunnata Länsiväylälle ja näin ollen saavuin Esportiin. Menin pukuhuoneeseen, vaihdoin vaatteet, kaikki hyvin kunnes tajusin, ettei ole juoksusukkia. Sitten muistin, että hemmetti laitoin epähuomiossa sukat sängynpäältä kaappiin, enkä treenikassiin. Luulin jotenkin, että kaikki on jo pakattu. No ei kun kengät jalkaan ilman sukkia ja neuvottelemaan respan putiikkiin, mutta siitä olikin tullut sählykauppa. En antanut periksi, vaan aloin vängätä ja sitten selvisi yht'äkkiä, että tennisrespan kaupassa on juoksukamoja myynnissä. Myyjätär päästi minut siitä väliovesta Fitneksen puolelle, joten pääsin sieltä pujahtamaan kauppaan (toiseen suuntaanhan pääsee ilman korttia). Siellä oli todellakin loistava valikoima Niken tuotteita, hyvin monenlaisia sukkia ja hyvä palvelu. Ostin sukat ja palasin radalle. Nyt siis Esportin myyjättäret olivat loistavia ja ratkaisivat ongelmani.

Tarkoitus oli hölkätä jotain 5min/km vauhtia, olinhan ottanut vain painavimmat sisäkenkäni mukaan. No ekat 10 kierrosta menivät hieman alle 5min/km ja räkä lensi, joten ei ollut hyvä fiilis ja aloin vähän tuskastua. Sitten radan sivusta liikkeelle lähtenyt joku Karhu-nainen meni ohi ja kun hän oli joku 10m edellä niin ajattelin, että hemmetti katson, mitä vauhtia hän etenee. Hän juoksi nopeimmillaan ehkä jotain 1.43 kierroksia. Menin siinä muutaman metrin päässä ja sitä vauhtia kesti 5 kierrosta kunnes hän heitti pyyhkeen kehään, joten jouduin jatkamaan yksin. Joku 10 metriä sen jälkeen minut ohitti pyöräilyhousuinen välimeren mies. Lähdin puolestaan hänen perään ja vauhti oli välillä alle 4min/km ja välillä pikkaisen yli. Juoksin 5 kierrosta sitä, jolloin olin juossut yhteensä 20 kierrosta ja päätin pysähtyä ottamaan juomaa. Sen jälkeen juoksin pari kierrosta jotain 1.55min/400m tahtia, jonka jälkeen välimeren mies meni taas ohi ja sitten ampauduin uudelleen perään. Juoksin sitten vielä 8 kierrosta, se oli aika kiihtyvä, viimeistä kahta kierrosta hän meni kuin vimmattu, en halunnut edes yrittää lopulta pysyä perässä. Painavat kengät ja tollainen räkäinen, vähän surkea olo niin eihän siellä nyt ihan maksimivetoa ole järkevää edes yrittää. Mutta yllättävän kovaa hän hemmetti sentään meni. Tuossa tuli sitten 12km täyteen, jonka jälkeen vedin 2km ihan hidasta VR:ää. Ihan hauskaa oli tänään. Nauratti oikein välillä kunnolla, kun pohjekin oli niin perhanan kipeänä, mutta kun sain vauhdin päälle niin ei se haitannut niin paljon, pukuhuoneeseen mennessä joutui sitten ontumaan.

Link to comment
Share on other sites

Duunin salilla heiluin melkein kaksi tuntia: ensin crossarilla 73 minuuttia ja sen jälkeen vielä koko kropan kuntopiiri. Crossailu on melkosen vähä-älystä puuhaa, mutta mukavassa seurassa aika sujahti melkein itsestään. Tulis kesä ja pääsis ulos kuntoilemaan, johan noita hankia on katseltu monta päivää... Tai ainakin kaksi!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy