Jump to content
Juoksufoorumi.fi

12-h parkkihallijuoksu 2006 Lohja


spiros
 Share

Recommended Posts

  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kyllähän suunnanvaihtoa on aiemmin totueteetu ko kisassa....mutta silti... oisko :musiikki ratkaisuksi tylsistymiseen?

Ei siellä juoksu tosiaankaan tylsää oo, niin sitä vaan helposti luulis. Eikä siinä juoksussa maisemia kattella, on ihan muut jutut mielessä. Musan kuuntelu on ihan mieltymyskysymys, mutta ite en millään haluis pilata ultrafiilistä musiikin kuuntelulla.

Hatapa: Viimeks oli jo edellisenä iltana pesty ja yöllä sai kuivua ni oli vimpan päälle putipuhdas.

Link to comment
Share on other sites

Olosuhteet parkkihallissa ovat tosiaan erinomaiset. Ilma 12-14 asteista, pölytön ja pudas niinkuin lattiakin. Huolto toimii ja kaikki muukin.

Maisemiin minä en ainakaan ole kyllästynyt vielä, mutta en ole kiertänytkään rataa vasta kun vajaat tuhat kertaa. Vaikka Bornholm onkin ykköstavoite tällä hetkellä, tämä hallijuoksu on minun mielestäni ehdoton ykkönen Suomessa järjestetyistä ultrakisoista, ja mukana olen niin kauan joka kerta kun kutsu vaan tulee. Siell äon ihan sellainen oikean juoksutapahtuman tunnelmakin. Yleisöä kannustamassa jne.

Link to comment
Share on other sites

tervehdys ultraajat Lohjan parkkihallijuoksu on saamassa kovan suosion ja 14.11 on järjestäjien palaveri,jossa pohditaan juoksijoiden määrän nostamiseksi 30. Automaatisesti valintakriteerin ylittävät Spartathlonin läpi juosseet ja 100km juoksussa alle 10.30 tunnin alittaneet, lisäksi ulkolaisten määrä nostetaan 10 juoksijaan. :kädet

Link to comment
Share on other sites

Tervehdys ultraajat, Lohjan juoksun 12 h 2006 palaveri oli 14.11 ja siellä päätös oli 25 juoksijaa tulee olemaan rajana . Ulkomailta on tullut runsaasti kyselyä juoksusta ja kotimaisia ultrajuoksijoita on ollut runsaasti kiinnostunut . Lopullinen sinetti juoksusta lyödään lukkoon 24.11 joten halukkaat voivat vielä kysellä spirokselta puh. 019-341730 miel. iltaisin :heilutus

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy