Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Koskettava biisi/video


Marppa
 Share

Recommended Posts

  • 8 months later...

Laitanpa tänne itseni perustamaan, suuren suosion saavuttaneeseen ;) ketjuun yhden biisin, joka on PMMP Veden varaan levyltä. Olen kuunnellut tota levyä paljon aiemminkin, mut jotenkin ihan viime aikoina tää biisi San Fransisco on pistänyt ihon ihan kananlihalle tossa loppupuolella, kun biisi jotenkin kasvaa ja ja ja...kuunnelkaa mikä tarina!!! Kyllä Paula ja Mira osaa...

Muokattu
typo
Link to comment
Share on other sites

Ai että tämmöinen ketju. :smile-new:

No, aihe on sinänsä hankala, että jotkut biisit ovat ihan henkilökohtaisesti koskettaneet, mutta kun ei täällä netissä nyt haluaisi hirveästi paljastaa itsestään. Lähestytäänpä aihetta sitten sillä tasolla, että miten muuten biisi on voinut koskettaa? Kappaleita on paljon ja tietysti mieli muuttuu koko ajan.

Tämän yhden nyt valitsin tähän siksi, että se kuvaa jotenkin hyvin Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn suhdetta; miten se päättyi eroon ei siis kuolemaan. Ja video on tehty ENNEN heidän rakkaussuhdettaan/avioliittoaan. Tietysti pitää fiilistellä samalla, että J-Lo tulee marraskuussa Suomeen ja sen kunniaksi. :vrolijk_26:

http://www.youtube.com/watch?v=hPQSTDaZrN0

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy