Jump to content
Juoksufoorumi.fi

New York City Marathon 2012


Recommended Posts

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...

Minä pääsin 2009 Kuopion puolimaraton ajalla mukaan ja samoin aion ehkä tehdä tänäkin vuonna, kun tuli taas raja rikottua viime syksynä. Ei mitään lisenssejä tarvittu, laitoin viestini liitteeksi linkin tulossivuille ja kopion muutamasta rivistä ao. tuloksia, missä nimeni ja aikani näkyi. Vastaus,että aika tarkistettu ja hyväksytty mukaan maratonille tuli 8 päivää myöhemmin. Huhtikuun alussa ajettelin tällä kertaa ilmoittautua, kun vielä varmistelen syksyn (maraton)matkasuunnitelmia.

Link to comment
Share on other sites

Hakemus laitettu vetämään arpajaisiin. About 10% pääsee. No jos ei nyt natsaa niin sitten viimeistään v.2015. :)

Tuon varaan minäkin laskin, kunnes luin muuttuvista säännöistä... Täytyy siis sittenkin treenata ankarasti ja ansaita paikkansa. Hyvä puoli muuttuvissa sisäänpääsysäännöissä on tietysti se, että tulevaisuudessa arvonnan ohi pääsee vähemmän ihmisiä -> lisää paikkoja arvottavaksi. Toisaalta myös arpajaisiin osallistuvien määrä tulee jonkin verran nousemaan.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Tuon varaan minäkin laskin, kunnes luin muuttuvista säännöistä...

Öö, mistä muuttuvista säännöistä? Siellä oli niin paljon tekstiä, että multa ehkä lipsahti ohi joku kohta. Enkö pääsekkään varmasti 2015 mukaan? Täytän silloin 50v just sopivasti marraskuussa ja on pakko päästä karkuun... kauas.

Link to comment
Share on other sites

Qualifying by being denied entry three consecutive times. In the past, applicants to the marathon have been eligible for guaranteed entry if they have been denied entry three years in a row. This policy will be gradually eliminated. Applicants denied entry for the three years 2009-2011 will be eligible for guaranteed entry in 2012. Applicants denied entry for the three years 2010-2012 will be eligible for guaranteed entry in 2013. Applicants denied entry for the three years 2011-2013 will be eligible for guaranteed entry in 2014. Applicants denied entry for the three years 2012-14 will not be eligible for guaranteed entry in 2015.

Okei... No jospa arpajaisissa natsais sitten. Aikarajatkin tiukkenee ja pitäisi päästä alle 2.58...

Link to comment
Share on other sites

Rahastuksen makua. Olen sitä mieltä, että tuo arvonta on kestämätön tapa valita kilpailijat. Aiemmin tuo oli vielä jotenkin perusteltua, koska nuo kolme hutia olivat ikäänkuin "rahan laittamista pankkiin". Nyt tilanne on aivan toinen. Jos maksaa joka vuosi arvontamaksun, eikä se realisoidu ikinä starttipaikkaan niin sehän on aivan silkkaa lottoa.

Arvontaan osallistuvien määrä tulee kaiken lisäksi nousemaan, kun tulosrajat kovenevat. Eikö niitä arvontakiintiöitäkin voisi olla sitten eri tulosten mukaisesti 2-3? Eli että saisi edes jotain hyötyä siitä, että on saavuttanut jonkun tulosrajan. Harva kuitenkaan juoksee jotain 2.40 tai 2.50 vai mitä siellä nyt vaaditaan.

Olen myös miettinyt sellaista ajatusta, että jos nopeat vastaan hitaat on epätoimiva systeemi valita näille kaikista suurimmille amerikkalaisille maratoneille niin miten karsintakilpailut? Suurin osa ihmisistä on laiskoja, joten jos joutuu näkemään vähän vaivaa ja kilpailemaan vaikka keväällä jossain maratonilla, jossa saavuttaisi syksyksi paikan Nykiin niin suurin osa ei viitsisi vaivautua. Eli silloin ne hyötyisivät, jotka olisivat ahkeria. Joka tapauksessa arvonta on älytön juttu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy