Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vedenpitävä digikamera


tunturisopuli
 Share

Recommended Posts

Olisikohan arvon raadilla hyviä vinkkejä vedenpitävistä digikameroista (pokkarikoko)? Meillä olisi tarvetta vedenpitävään digipokkariin noin kerran vuodessa, käytettäisiin siis snorklatessa. Viime lomalla "taisteltiin" normaalin pokkarin ja yleismallisen pussin kanssa, siitä ei tullut mitään muuta kuin ärsytystä, joten seuraavaa reissua varten pitää olla vedenpitävä kamera. Koska käyttöä on sen verran vähän, en ajatellut sijoittaa kameraan 150 euroa enempää. Saako 150 eurolla ja alle kelvollisia vedenpitäviä pokkareita? Vuokraaminen olisi toki toinen vaihtoehto, mutta päivävuokrat oli ainakin edellisessä kohteessa sen verran korkeita, että se oma kamera on maksettu nopeasti takaisin.

Kokemuksia? Kommentteja?

Link to comment
Share on other sites

Mulla on ollut käytössä Fujifilmin (muistaakseni) tämä: http://www.amazon.com/Fujifilm-FinePix-Z33WP-Digital-Green/dp/B001QENO6Q Lähinnä ollut mukana lyhyillä melontareissuilla ja kahdella surffikerralla, ja toiminut hyvin. Eihän tuo kamerana pärjää digijärkkäreille yms., mutta on se vedenalaisena kamerana ihan kelvollinen.

En tiedä saako tänne palstalle lisätä, mutta jos haluat ostaa tuon pois edullisesti niin laita yv:ä. Kamera on siistissä kunnossa ja väriltään sininen (ja pk-seudulla nähtävissä/noudettavissa). Ostin keväällä uuden pikkupokkarin (ja sille on hakusessa vesitiivis kotelo), joten en enää tarvitse tuota kameraa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy