Jump to content
Juoksufoorumi.fi

MA 26.12 Tapaninpäivä


Pete L
 Share

Recommended Posts

Emmä tonne rupee lähtee!

Sinne pitää ainakin ottaa mukaan moottorisaha. Poliisi on todennut niin. Ellei siis lenkki ole tehty kotona juoksumatolla, silloinhan moottorisahaa ei tarvita. En ole tosin aiemmin nähnyt ketään lenkillä moottorisahan kanssa. Kumma muuten, ettei tavallinen saha kelpaa. Sehän on vain kovempaa liikuntaa sahata käsipelillä.

Harmi, ettei Juoksufoorumi taida ulottua Satakuntaan asti. Siellä ei kuulemma autoilukaan ole turvallista, joten kuinkakohan on juoksu. Vähän hintelämpi juoksija lentää kokonaan maalta mereen ja häviää tuossa myrskyssä. Ehkä Herra47 voi raportoida, kun on kuitenkin vähän sielläpäin maata.

Sinänsähän toi voi olla ihan hauskaakin viihdettä, jos saa sahata ihan mitä sattuu randomisti.

Link to comment
Share on other sites

PK pitkis 31,2 km @ 5:55/km, ave 145. Perinteinen tapaninpäivän kimppalenkki. Meitä oli seitsemän hullua saaristossa (H-salo-Satava-Kakskerta) juoksemassa. Ilman moottorisahaa. Aika vähän muita ulkoilijoita oli ennen puoltapäivää. Olihan tuuli! Mutta hyvää seuraa ja mukavaa oli. Kiitos taas kaikille. Perinnettä jatketaan: joka vuosi tuntuu olevan yhtä kummallinen, mutta erilainen keli. Nyt oli kaatuneita puita, ympäriämpäri lennellyttä raksaromua, kaatunut bussipysäkki yms. Noh, ulkoilmalaji. Nyt saunaan ja palautusjuomaa. PS. Kalenterivuonna meni 3000 km juoksua täyteen ennen puolimatkaa.

Link to comment
Share on other sites

Melkoinen myrsky, Jouduin lyhentämään 20 kilometriksi suunnitellun lenkin noin 18 kilsaksi.

Eipä ole ennen ollut näin paljon kaatuneita puita poluilla, nyt oli paikoin vaikea päästä ohikin. Merivesikin oli ennätyskorkealla, tästä linkistä näkyy, että muutamassa kohdassa piti käyttää kiertotietä tie oli poikki meriveden vuoksi: http://www.sports-tracker.com/#/workout/cokekola/e7cnkcscg7kvaug4. Niistä kohdista Vartiokylänlahdella en malttanut vielä ottaa kuvia, mutta koetin saada myrskyä Uutelassa kuvattua. Eipä tuo kuvassa vain kovin kummoiselta näytä, mutta luonnossa vesi lensi merestä tuulen mukana. Se oli aika hienon näköistä. Todella pienessä lahdenpoukamassakin oli vaahtopäitä:

http://youtu.be/TojtHYu2S7I

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy