Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 23.12


Baltsu
 Share

Recommended Posts

6,1km pk, josta vain 5,53km lenkkiä, loput kävelyä aamupalaostokset mukana. Oli aivan peilijäässä asfaltti, betoni ja jopa hiekka, kun siellä päällä ollut imeytymätön vesi oli jäätynyt. En juurikaan pystynyt alle 6min/km vauhteihin. Hitaimmillaan taisi olla 6.47. Kurkkukipu vaivasi yhä, mutta oli pakko lähteä liikkeelle, kun eilen unohdin ostaa aamupalaa ja muutama pvä sitten ostamani ruisleipäkin oli homehtunut kauttaaltaan. En ymmärrä, mitä sinne on laitettu sekaan, kun homehtuu, varsinkin tähän aikaan vuodesta. Maailma tuhoutuu vuokseni, kun haaskaan ruokaa tuolla tavalla ja heitän avaamattoman paketin pois, eikä ollut ainut tapaus. Ostin joku 3-4 viikkoa sitten tölkillisen maitoa, kun kuvittelin, että valmistan kalaa. No se ruoka jäi tekemättä, joten tänään lensi tuo maitokin roskiin tai ei ihan, vaan maito viemäriin ja tölkki pahvinkeräykseen.

Link to comment
Share on other sites

Maailma tuhoutuu vuokseni, kun haaskaan ruokaa tuolla tavalla ja heitän avaamattoman paketin pois, eikä ollut ainut tapaus. Ostin joku 3-4 viikkoa sitten tölkillisen maitoa, kun kuvittelin, että valmistan kalaa. No se ruoka jäi tekemättä, joten tänään lensi tuo maitokin roskiin tai ei ihan, vaan maito viemäriin ja tölkki pahvinkeräykseen.

Miten olisi pieni plantaasi maata, siinä pienet ruisviljelmät, oma pikku lampi josta kalat, pieni tupa ja perunamaa. Mutta sehän on MAALAISTA, vaikka olisikin omavaraista ja "pelastaisi" maailman. Takapihalla voisi olla vielä oma pikku komposti, jossa luonnonmukaisesti kierrätettäisiin kaikki roskani, joita ei oikeasti tule juuri yhtään.

Toisaalta, koska haluan pelastaa maailman, niin juoksen mielummin marani ulkomailla, reissaan lentokoneella vaikka voisin mennä fillarilla paikallisiin maratoneihin. Mutta kun ne on niin paskasti järjestetty?

Mäkin muuten heitin ruokaa äsken roskiin, tosin vähemmän kuin eilen. Siitä huolimatta mm.Kiinan hiilikaivokset jatkavat edelleen samalla tahdilla.

lltapäivällä tai illalla viikon viimeinen lenkki (13,6km). Ennen kuin se törkeän kokoinen sadealue saavuttaa Tervakosken, täytyy tarkkailla sadetutkaa. (EDIT:) Vielä näyttää, että suurimmat sateet ovat norskien ja ruottalaisten puolella.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

8pv:n mättämisen (yht 186km) viimeinen lenkki takana. Kiihtyvä 13,6km @4.55 (viimeinen 1,6km @4.20). Nyt saa hyvällä omalla tunnolla pistää takkaan tuli, koristella kuusi, ottaa pari kaljaa, ja odottaa huomista jouluateriaa, pukkia ja lasten riemun näkemistä. Ehkä hieman vielä siivotakin. .. Seuraava lenkki Tapaninpäivänä. Joulurauhaa !!!

13,6km 1.06.56, 4.55/km, +1,1c

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy