Jump to content
Juoksufoorumi.fi

pe 16.12


Baltsu
 Share

Recommended Posts

25 km

Pitempi peruslenkki. Ei minulla tällä viikolla olekaan muita kuin eripituisia peruslenkkejä pikkuisen paremmalla perusvauhdilla + yksi 5 x 1 km vetotreeni. Siitä sitten yritetään lisätä peruskilometrejä kolmeen lenkkiin per viikko, pudotetaan välillä pari kertaa ja jossain vaiheessa pitäisi sunnuntai-iltapäivällä ihastella sadan mailin täyttymistä.

Link to comment
Share on other sites

Huh, selvisipä pääkallokelissä ehjänä kotiin!

No ei vaan, pientä liioittelua. Mutta liukasta oli, Free:lle kunnon testi! Mutta hyvin niillä pärjäsi, luulenpa ettei nastattomilta voi paljon enempää vaatia. Kävellessä liukkauden huomasi heti. Jalatkin pysyivät kuivana kunnes lätäkkö pääsi yllättämään. Hyvä lenkki, onneksi tuli lähdettyä!

7,5 km, 0:45.

Link to comment
Share on other sites

ip: 10,6km pk:ta 5.46min/km

Oli 8 tuntia vain palautusta nyt. Tässähän voisi ryhtyä kolmivuorotreeniin. En ole muuten tuota lenkkiä ikinä juossut noin hiljaa. Viime la myrskyssäkin meni 5min nopeammin, vaikka silloin ei paikoitellen päässyt kunnolla etenemään. No nyt 93,2km kasassa, ei jäänyt paljoa huomiseksi. Nyt leffaan, safkalle ja kaljalle.

Link to comment
Share on other sites

8,2 km poluilla otsalampun valossa.

Sisälsi mm. tulvineita puroja ja ojia, mutaa, kaatuneita puita sekä liukastelua. Hauskaa oli! Syke pysyi tavallista alempana ja meno oli muutenkin rentoa.

EDIT: Ja kappas. On tullut näemmä juostua vähän liikaakin tällä viikolla. Viikonlopuksi jäisi enää suunnitelman mukaan kilometrejä 4,3. Kaipa sitä uskaltaa vähän siis mennä yli kultaisen 10% säännön.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy