Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 15.12


Baltsu
 Share

Recommended Posts

Taas on tunti bootcampia takana. Muuttuu pikkuhiljaa rankemmaksi. Sitä osaa tehdä kovemmilla tehoilla liikkeet ja hiki virtaa huolella.

Kyllä on aika kova kokonaisväsymys. En taas saanut kuin 2-3h nukutuksi. Liian väsynyt yöllä niin en pystynyt nukkumaan kuin aina hetken kerrallaan. No aamulla kuudelta oli telkkarissa toimittaja, joka oli kokeillut nukkua 2 viikon ajan 4 tunnin välein 20 minuuttia. Häneen verrattuna väsymykseni ei ole onneksi mitään. Taidan nyt mennä itseasiassa lepäämään/nukkumaan vähäksi aikaa.

Illalla sitten taas juoksua. 100 kilsasta puuttuu vielä 26,6km ja siitä pitää osa napsaista tänään pois.

Link to comment
Share on other sites

PK 20 km

800 m juoksu, 400 m kävely. Noin suurinpiirtein. Välillä tuli juostua pidempään, jos tuntui hyvältä ja välillä käveltyä, jos osui naaman eteen turhan jyrkkä ylämäki, jotta olisi pysynyt syke riittävän alhaalla.

Ihan kiva lenkki, mutta näemmä alkaa tämä asfaltilla juoksentelu tuntumaan. Heti kun lopussa siirryin vähän pehmeämmälle alustalle niin melkein pääsi spontaani riemunkiljahdus, kun askel muuttui jotenkin paljon mukavamman tuntuiseksi. Eli taidanpa vähän vähentää asfalttia tässä vaiheessa.

Link to comment
Share on other sites

9,5 kilsaa neljänä kiihtyvänä portaana, kilometriajat 5:30-4:56-4:31-3:55. Tässä olisi erinomainen treenimuoto, jota pitäisi opetella juoksemaan: lopussa tietää juosseensa, mutta silti rasitus ei tunnu kasvavan liian suureksi. Jostain ihmeen syystä tätä(kään) ei muista tehdä kuin satunnaisesti, vaan tahkoaa sitä same old, same old -peekoota.

Link to comment
Share on other sites

Ilta: 9,2km palauttavaa 5.41min/km

Olen oppinut nukkumaan lyhyitä päikkäreitä. Yhden aamupäivästä, yhden illalla ennen lenkkiä. Eos paljonko niissä tulee itseasiassa unta ja paljonko pelkkää makoilua, kun yölläkin tosin näyttää tulevan nyt vain 2-3h unta, vaikka makaisin 6 tuntia.

5 päivää, 9 treeniä takana ja viisi juoksutreeniä on tuonut 82,6km. Puuttuu enää 17,4km.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy