Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 11.12


Pete L
 Share

Recommended Posts

No niin eka pitkis.

Arenalla 28km keskivauhtia 4.57. Oli tarkoitus kyllä juosta näin ekaa kertaa jotain lähemmäs 5.10 vauhtia, mutta ekat kilsat menivät 4.45. Sitten tuli ajoittain hidastettua, kun lyöttäydyin hitaampaa porukkaa hetkeksi, mutta pääosin menin varmaan vitosen paikkeilla. Tuokin on brutto eli siitä ei ole vähennetty esim. aikaa, joka meni mandariinin kuorimiseen ja syömiseen. Tuollaisetkin pitäisi kuoria valmiiksi. Lopussa tuntui kyllä jaloissa se, ettei ole tullut 18-19km pidempiä lenkkejä ole tullut tehtyä, joten kun harkinnassa oli lenkin pituudeksi 70 tai 75 kierrosta niin oli helppo päätyä lyhyempään.

Hyvin oli kyllä porukkaa radalla, mutta yhteislenkkejä ei ollut järjestetty eri vauhdeille.

Link to comment
Share on other sites

Iltapäivällä valoisaan aikaan tunti hölkkäilyä Puijon maastoissa veljen kanssa. Pururatoja ja metsäpolkuja. Vähän nuha vei vetoa poies, joutui välillä kävelemäänkin, mutta muuten hyvä ulkoilu. 690 kcal, TE 2.5, max 157 ja avg jotain 135 (jäi mittari päälle lopussa). Pk-lenkki, vajaa 9,5 km lumisessa maisemassa.

Puijolla näkyi hiihtäjiä Ylä-Antikkalan pelloilla ja muutama muuallakin vaikkei lunta ole viittä-kymmentä senttiä enempää. Harmi ettei ole lylyjä matkassa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy