Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 10.12


Pete L
 Share

Recommended Posts

6 km

2 km verryttelyä, 250 m kovaa, 250 m kynnysten välissä x 4 kiihtyvillä vauhdeilla ja loppuun 2 km verryttelyä.

Kyllä jäi hyvä fiilis käteen, vaikka vettä satoikin ja piti välillä vähän matkalla mutkitella, kun oli niin jäistä. Eiköhän siinä ollut tämän viikon juoksut. Huomenna sitten viikon ainut täyslepopäivä, jotta jaksaa ensiviikolla taas lisätä kilometrejä.

Link to comment
Share on other sites

Jumakauta mikä keli. Odotin sateen lakkaamista ja lähdin myrskyyn. 10,6km 56.30 aikaa. Välillä piti kävellä vähän matkaa, kun vettä oli niin valtavasti. Rannoissa myrsky oli paikoitellen vienyt kokonaan kävelytien pois. Jossain oli tilalla mutaa, kaislaa ja roskaa nilkkoihin saakka ja kävelin sen rojun päällä, jossain koko tie oli huuhtoutunut mereen. Uimarannalla meri oli tullut varmaan 30 metriä sisämaahan. Yhdessä alikulkutunnelissakin oli valtavasti oli vettä, mutta oli pakko mennä vain sinne "järveen", koska halusin mitata tuon lenkin pituuden.

Olen hieman skeptinen tuohon mittaan, koska siinä on paljon metsäosuuksia, missä on siksakkia, joten en usko, että Garmin mittaa sitä ihan oikein. Olen aiemmin arvioinut tuon lenkin pituudeksi 11km ja koska pyöristän puolen km tarkkuudella niin voi olla, että se on oikeasti lähempänä 11km kuin 10,5km, mutta toisaalta onkohan sillä mitään väliä. Ehkä sitä kannattaa merkata vain mitä Garmin kulloinkin sanoo.

Link to comment
Share on other sites

7,5 km, 0:43. Yöllä tuli lunta ja päivällä vielä hieman lisää, hyvää testiä siis Free:lle! Ja lähes hämmästyttävän hyvin niillä meni jälleen, pitoa riitti eikä jalkoihin tullut kylmä.

Aivan alussa kun peltojen välisellä suoralla oli hurja tuuli vastassa, niin pienen hetken ehti miettimään touhun mielekkyyttä. Mutta mutta, kun tietää ettei koko matka ole samanlaista niin äkkiä muuttui tutuksi nautiskeluksi. :038:

Link to comment
Share on other sites

Se niistä eilisistä lumista. Lähdin lipsuttelemaan heijastinliivin kanssa, mutta olis pitäny laittaa pelastusliivi - tai edes kellukkeet. Todella kurja ilma taas kerran.

Distance: 15.22 km

Duration: 1 h 21 min 36 s

Itse jätin jo suosiolla väliin kun kaupasta autolla pörräsin klo 17 nii ei ollu vielkää teitä aurattu ja olivat nii perkuleen vetisiä

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy