Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 5.12.


ossik
 Share

Recommended Posts

21 km pitkis kävelytauoilla kevennettynä. Vesala-Jakomäki-Tikkurila-Puistola-Malmin lentokentän ympäri-Jakomäki-Kivikko-Vesala

Sujui oikein mukavasti. Matkalla tosin tuli kiroiltua pipon päähän laittamista lippiksen sijaan, kun rakeet piiskasi muutaman kuuron verran naamaa. Fiilispohjaisesti tuntui kevyemmältä kuin tasan sama lenkki marraskuun alussa ja päiväkirjan penkominen paljastaa, että sykekin oli hieman alempana ja siitä huolimatta vauhtiakin hieman enemmän.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tarkoitus oli mennä valoisan ajan lenkin kunniaksi tutkimaan uusia reittejä pitkikselle Pirkkolan suuntaan. Herättyäni nenä valui ja kurkkukaan ei tuntunut omalta. Voihan rähmä, miten tämä voi mennä AINA näin.... Onko tauti iskemässä vai laiskamatoko löytänyt vain uusia ilmenemismuotoja? Päätin sitten tehdä vitosen lenkin ja mennä salille. Aurinko paistoi, mutta sitten tulikin melkein mitä vaan: vettä, rakeita, jäisiä hituja, puuttui vain sammakot ja heinäsirkat. Myöhemmin näytti tulevan vielä jalkarättejäkin, joten loppujen lopuksi olin ihan tyytyväinen, että en ollut Pirkkolassa.

Link to comment
Share on other sites

Pikky pyräisy töidenteon lomassa hämärtyvässä iltapäivässä tihkusateessa, mahtavat 3.37 km ja aikaa 18.50. Avg 146 ja max 171, liekö nuhaa tulossa, poskionteloitakin jomottelee ja keuhkojen seudulla tuntuu hiukka oudolta. Liukasta oli kun normilenkkareilla lähdin, olisi pitänyt pistää nastat alle. Tunnustella pitää olon kehittymistä, nyt koiria ulkoiluttamaan.

Link to comment
Share on other sites

10 km

6 km + 10 x 12 s ylämäkeen maksimum atak + 3 km reipasta

Lenkin aikana tuli pohdittua jatko-ohjelmaa ja pähkäilyn tuloksena päätin venyttää viikon kymmenpäiväiseksi eli mennään mallilla 3 x 3 päivää järjestyksessä kova (vedot 1000-3000 m, TV-kova 30-40 min, pitkä vauhdikas 90-120 min tai pitkä 35 km), kevyt/perus 20 km ja palauttava/kevyt 10 km + mäkivetopäivä. Kaksi noita pötköön ja sitten minilepojakso ja mietintämyssy taas päähän.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy