Jump to content
Juoksufoorumi.fi

4.11.


rantanen
 Share

Recommended Posts

Yasso 800:a tapaileva harjoitus. Yasso 800:n idea on, että 4:00 tunnin maratoonari juoksee 10 x 800 m á 4:00 min ja palautus välissä sama 4:00 min.

Minä neljän tunnin maratoonarina juoksin näitä 8 kpl 3:45 - 3:55 aikoihin. En ottanut kymmentä vetoa, koska oli vähän kiire töihin ja toisaalta myöskin siksi, että nyt tässä tuli 6,4 km juoksua 4:40 km-vauhdilla. Minulla se tarkoittaa vauhtia VK II alueella eli anaerobisen kynnyksen kutittelua. Näin peruskuntokaudella otan aika varovasti VK (vauhtikestävyys) harjoituksia.

Link to comment
Share on other sites

Pitkästä aikaa kävin uimassa, ja miten kävi. Heti on kurkku niin kipee, että ei kunnolla puhumaan pysty. prkl. Toivottavasti se johtuu hapenottoharjoituksista, niinkuin siippa veikkaili, eikä jostain flunssapöpöstä.

Enivei, treeni meni hyvin. Kun kaakeleiden tuijottaminen on tylsää, niin päätin vähän pätkiä harjoittelua. Ensin uin vartin sekatyylillä (välillä vaparia ja välillä rintaa), sit semmoiset 20 min laudalla potkuja, taas vartti sekauintia ja loput 10 min laudalla. Pienet venyttelyt loppuun. Tuntui noille juoksuun tarvittaville lihaksille olevan hyväksi tuo potkiminen. Taisi ottaa sinne lantion syviin lihaksiin, joita fysioterapeutti on käskenyt harjoittaa. Melkoista haipakkaa pärskin lopun, koskaan aiemmin en oo uimalla saanut sykeluvuksi 178!

Toivottavasti kurkku paranee, huomenna olis tarkoitus mennä tuonne uimahallin salille vähän pullistelemaan (millä lihaksilla?) ja sitten käydä päälle vähän altaassa virkistäytymässä. Josko samalla pääsis saunaankin.

Link to comment
Share on other sites

Sama 8,2 km kuin keskiviikkonakin, tänään reipasta 5,1 km 25.50 / 5.04 (turhankin kovaa tuli mentyä - tahtoo tosiaan mittarin takaisin...) + alku/loppuverryttelyt 3,1 km yhteensä 49.00. Ilmeisesti poskiontelontulehdus päällä, todella raskas olo juoksun jälkeen ja nenäliinoja menee... :sairas

Link to comment
Share on other sites

Peruslenkki töistä kotiin: 13 km 1.01.20 (4:43 min/km). Ihan hyvältä tuntui, kun kelikin oli mainio eli + 9 ºC ja sumutihkua. Ainoa miinus oli vasen kantapää, joka hieman vihoitteli mäkisillä osuuksilla...toivottavsti tästä ei tule kovin pitkäaikaista harmia :hmm

Loppuilta sitten tätä :venyttely ja :juom sekä :tietokone

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy