Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 3.12


Pete L
 Share

Recommended Posts

8,2 km PK

Matkalla osui vastaan hieman eksyssissä ollut lapsiperhe, jonka epähuomiossa ohjasin n. 1 km:n kiertolenkille suorimman reitin sijaan. Jokusen sata metriä edettyäni oli pakko kääntyä takaisin ja juosta heidän perään neuvomaan oikea reitti. Olivat jo sen verran pitkälle ehtineet, että järkeä ei ollut kääntyä, mutta neuvoin vastaisuuden varalle lyhyemmän reitin kuitenkin. Päivän hyvä työ. Tässä operaatiossa pääsi vähän sykkeet nousemaan, joten kompensoin ottamalla loppumatkan kevyemmin mm. parit valokuvat räpsien ja syysauringosta nautiskellen.

Link to comment
Share on other sites

0 km

Olisi ollut pitkiksen paikka, mutta elämä itse vai miten sen venäläiset niin hauskasti ilmaisevatkaan päätti toisin: päivä kului tutustuessa julkiseen sairaanhoidon eturintamaan eli päivystyspoliklinikan arkeen. No, huonomminkin olisi voinut käydä - potilas pääsi tutkimusten ja lääkemääräysten tarkistuksen jälkeen kotihoitoon - ja huomenna lienee ihan yhtä hyvä 35-kilometrisen päivä.

Link to comment
Share on other sites

42,195km 3.39 (eka vitonen verrytellen, matkasykkeet kynnyksen tuntumassa ja sitten loppurutistus 2,5km@4:40)

Tänään oli pitkän lenkin päivä ja 35km sijasta kävin pinkaisemassa, ensimmäistä kertaa, Paloheinämaratonin.

Tapahtumasta jäi positiivinen fiilis ja kyllähän se päihittää yksin juostavan pitkän pitkiksen mennen tullen. Vaikka osanottajamäärä on pieni, lyhyellä edestakaisella reitillä näkee jatkuvasti muita juoksijoita ja into & vauhti säilyy loppuun asti.

Aamun pikkupakkanen oli haastava sää, takki oli liikaa mutta pitkähihaisella tuli kylmä. Onneksi huollossa oli lämmintä urheilujuomaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy