Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 29.11.


Pete_P
 Share

Recommended Posts

20 km

Peruslenkki perusvauhtia kuudella kivalla kirillä. Tai kuudes ei ollut enää niin kiva, kun vasemmassa takareidessä alkoi jo hieman nipistää. Muutenhan lenkki oli kaikin puolin okei, kuiva ja tyyni keli, vastaantulleista juoksijoista 8/10 nuoria naisia, ja kasaantunut väsymys ja jaksaminen suurin piirtein balanssissa ja suihkun ja palautuspalan jälkeen mainio olo.

Iltapäivällä täytyy tarttua vaariin eli yrittää saadun neuvon perusteella löytää omin näpein biceps femoralis ja sen molemmat päät ja semitendinosus sekä semimembranosus.

Link to comment
Share on other sites

Vielä pakkasta ja asfaltti jäässä. Lauhtumaan päin, mutta ehtiikö tarpeeksi. Toisaalta, voisi lähteä hiekkateille jossa ei liukkaus haittaa mutta sitten pitäisi lähteä melkein heti ennenkuin tulee pimeä.... On se päätöksenteko vaikeata, vai etsitäänkö tässä vain tekosyitä?

EDIT: Liukastahan siellä oli, eikä jaksanyt noita hiekkapätkien mäkiäkään kavuta niin paljon kuin oli tarkoitus. Hieman halutonta ja laiskaa oli meno tänään. Sykemittari oli pitkästä aikaa matkassa mukana, kun oman Garminin suorituskyky rupeaa hiipumaan, ja puolison sykemittarillinen tuli otettua kovempaan käyttöön.

12km, 1.05.19, 5.27/km, avg 153, -1,2c

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mukamas niin kiireinen päivä ettei meinannut edes kunnolla lenkille ehtiä.. no jotain kerkis kuitenkin eli 7,88km, 47:15 min, avg 6:05/km. Täälläkin oli iltapäivästä asvaltti niin jäistä että tavallisten tossujen ollessa jaloissa muutin reittiä poluille ja hiekkateille. Mukavalta maistui, sääli ettei ehtinyt pidempää..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy